Ολοκληρώνεται η Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
Mε τη δευτερολογία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά, ολοκληρώνονται οι εργασίες της διήμερης Συνδιάσκεψης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όπου θα εγκριθεί η διακήρυξη με τις γενικές πολιτικές κατευθύνσεις.
Mε τη δευτερολογία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά, ολοκληρώνονται στο ΣΕΦ οι εργασίες της διήμερης Συνδιάσκεψης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όπου θα εγκριθεί η διακήρυξη με τις γενικές πολιτικές κατευθύνσεις.
Κατά την πρωτολογία της η Φώφη Γεννηματά κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έβαλε εν γνώσει της τη χώρα σε μόνιμη επιτροπεία («δεν υπάρχουν αυταπάτες, υπάρχει μόνο εξαπάτηση του ελληνικού λαού» είπε) και κράτησε αποστάσεις από τον πρόεδρο της ΝΔ, λέγοντας πως την ώρα που ο κ. Τσίπρας μιλάει για φόρους ο κ. Μητσοτάκης επαναλαμβάνει ότι πρέπει να γίνουν περικοπές.
Από τη συνδιάσκεψη απουσίαζε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος παρέστη σε στο συνέδριο της Δράσης, όπου μιλούσε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το Ποτάμι διευκρίνισε ότι ο κ. Θεοδωράκης «δεν κλήθηκε ποτέ να μιλήσει ή να χαιρετίσει στη συνδιάσκεψη όπως προφανώς δεν κλήθηκε και κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός. Αντιθέτως η πρόσκληση να μιλήσει στο συνέδριο της Δράσης είχε γίνει εδώ και αρκετές εβδομάδες και η αποδοχή της ήταν γνωστή στον Τύπο από τις αρχές του μήνα».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.