Τον βιολογικό του πατέρα αποκάλυψε ο Αρχιεπίσκοπος του Κάντερμπερι
Ο επικεφαλής της Εκκλησίας της Αγγλίας, Αρχιεπίσκοπος του Κάντερμπερι Τζάστιν Ουέλμπι, ανακάλυψε και αποκάλυψε στην κοινή γνώμη ότι βιολογικός του πατέρας είναι ο τελευταίος προσωπικός γραμματέας του πρωθυπουργού Ουίνστον Τσόρτσιλ.
Ο επικεφαλής της Εκκλησίας της Αγγλίας, Αρχιεπίσκοπος του Κάντερμπερι Τζάστιν Ουέλμπι, ανακάλυψε και αποκάλυψε στην κοινή γνώμη ότι βιολογικός του πατέρας είναι ο τελευταίος προσωπικός γραμματέας του πρωθυπουργού Ουίνστον Τσόρτσιλ.
Ο ίδιος μίλησε ανοικτά για τις καταχρήσεις του πατέρα και της μητέρας του: «Η παιδική μου ηλικία ήταν δύσκολη, αλλά είχα την ευλογία μιας εξαίρετης παιδείας και της αγάπης της γιαγιάς μου. Αλλά και οι γονείς μου, στο βαθμό που μπορούσαν ήταν από κοντά μου» έγραψε ο Αρχιεπίσκοπος στην προσωπική του σελίδα.
Ο πατέρας του ήταν έμπορος ουίσκι και πέθανε το 1977. Για την μητέρα του, λαίδη Ουίλιαμς του Έλβελ υπήρχαν φήμες ότι συνδεόταν με τον σερ Άντονι Μόνταγκιου Μπράουν, προτού παντρευτεί, το 1955.
Ο Μόνταγκιου Μπράουν έγινε γραμματέας του Τσόρτσιλ το 1952, όταν εκείνος ήταν ακόμα στην Ντάουνινγκ Στριτ. Παρέμεινε στο πλευρό του και μετά την παραίτησή του από την πρωθυπουργία (1955) έως τον θάνατό του, το 1965.
Ο Αρχιεπίσκοπος έκανε τεστ DNA, αφού η εφημερίδα Daily Telegraph τού παρουσίασε τα «ευρήματα» της έρευνας που έκανε για την οικογενειακή ζωή του.
Ο Τζάστιν Ουέλμπι σπούδασε στο φημισμένο Ήτον, όπως και στο Trinity College του Κέιμπριτζ.
Εργάστηκε ως στέλεχος σε πετρελαϊκό κολοσσό με υψηλότατες αποδοχές, μέχρι το 1989, όταν αποφάσισε να γίνει ιερέας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Καλά Χριστούγεννα Παναθηναϊκέ μου! Πάντα δίπλα σου»: Το βίντεο της πράσινης ΠΑΕ
- Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν – Πρακτικές συμβουλές για τους καταναλωτές
- Ευρώπη: Δεύτερη από το τέλος η Ελλάδα στους πραγματικούς μισθούς – Οι προβλέψεις για το 2026
- Ο Ντανιέλ Μπενσαΐντ και η επιμονή ότι πολιτική σημαίνει ανατροπή
- Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Κλοπ – Μπορεί να επιστρέψει στους πάγκους;
- Σοβαρές ζημιές από τη έντονη κακοκαιρία σε πολυκατοικία στον Άλιμο – Κατέρρευσε μάντρα
- Mick Abrahams – Πέθανε ο (αρχικός) κιθαρίστας των Jethro Tull σε ηλικία 82 ετών
- Ο Μητροπολίτης Κοζάνης «ξαναχτυπά»: Στο στόχαστρο όσοι υιοθετούν ζώα και τα ρούχα των κοριτσιών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442