Με... βροχή τριπόντων (13/26) η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη πέρασε νικηφόρα με 96-87 από τη Μαδρίτη, απέναντι στην Ρεάλ, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 9ης αγωνιστικής στη φάση των «16» της Euroleague. Οι Ρώσοι απολαμβάνουν πλέον τη... μοναξιά της κορυφής του 6ου ομίλου με ρεκόρ 7-2, ενώ η Ρεάλ υπέστη την 4η ήττα της.
Με… βροχή τριπόντων (13/26) η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη πέρασε νικηφόρα με 96-87 από τη Μαδρίτη, απέναντι στην Ρεάλ, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 9ης αγωνιστικής στη φάση των «16» της Euroleague.
Οι Ρώσοι απολαμβάνουν πλέον τη… μοναξιά της κορυφής του 6ου ομίλου με ρεκόρ 7-2, ενώ η Ρεάλ υπέστη την 4η ήττα της.
Ο γνώριμος μας από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, Κάιλ Χάινς, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των νικητών με 16 πόντους, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο επίσης πρώην «ερυθρόλευκος», Μίλος Τεόντοσιτς (15π., 3/3τρ., 5ασ.), και οι Βιτάλι Φριτζόν (13π., 3/4τρ.), Νάντο Ντε Κολό (12π., 8ασ.), Κόρι Χίγκινς (10π., 3/4τρ.). Από την πρωταθλήτρια Ευρώπης ξεχώρισε ο Γκουστάβο Αγιόν με νταμπλ νταμπλ σε πόντους (20) και ριμπάουντ (12).
Σε αναμετρήσεις για την 9η αγωνιστική στη φάση των «16» της Euroleague, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Σλότερμπεκ είχε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2027 και η διοίκηση των Βεστφαλών του προσέφερε νέο πενταετές συμβόλαιο για να τον κρατήσει στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ έως το καλοκαίρι του 2031.
Όπως αποκαλύπτει γαλλικό Μέσο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ψηλά στη λίστα της τον Ντιντιέ Ντεσάν, με τον 57χρονο προπονητή να αποχωρεί από τον πάγκο της Γαλλίας μετά το Μουντιάλ 2026, ύστερα από 14 χρόνια.
Έναν οικογενειακό Γολγοθά ανεβαίνει ο Αμερικανός πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Τζόρνταν ΜακΡέι, ο οποίος εγκατέλειψε το Ισραήλ και τη Χάποελ Χολόν, προκειμένου να είναι στο πλευρό του γιου και της οικογένειάς του.