
Διαγωνισμός Hard Rock Café Athens
Αν λατρεύετε τα ζουμερά μπέργκερ και σας αρέσουν οι πικάντικες γεύσεις, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σας να απολαύσετε και τα δύο σε ένα εντελώς δωρεάν! Το Hard Rock Cafe και το ΒΗΜΑGOURMET κάνουν δώρο στους αναγνώστες του περιοδικού ένα πλήρες δείπνο εμπνευσμένο από τη Hard Rock Chilli Day που γιορτάζεται αυτή την εβδομάδα. Το […]
Αν λατρεύετε τα ζουμερά μπέργκερ και σας αρέσουν οι πικάντικες γεύσεις, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σας να απολαύσετε και τα δύο σε ένα εντελώς δωρεάν!
Το Hard Rock Cafe και το ΒΗΜΑGOURMET κάνουν δώρο στους αναγνώστες του περιοδικού ένα πλήρες δείπνο εμπνευσμένο από τη Hard Rock Chilli Day που γιορτάζεται αυτή την εβδομάδα.
Το Red Hot Chilli Menu για 2 που θα κερδίσει ένα τυχερό ζευγάρι περιλαμβάνει ένα φλογερό μπέργκερ με την καπνιστή σκωτσέζικη σάλτσα Bonnet – για όσους είναι τολμηροί – που συνοδεύεται από καυτερές τηγανητές πατάτες, απίθανο μπράουνι και μια επιλογή εξίσου φλογερών κοκτέιλ!
Η Chilli Day γιορτάζεται παγκοσμίως στα Hard Rock Cafe την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου και τιμά την πικάντικη τσίλι πιπεριά, προσθέτοντάς την τόσο στο φαγητό όσο και στο ποτό.
Οι τυχεροί θα κερδίσουν ένα δείπνο στο Hard Rock Cafe Athens, στο Μοναστηράκι (Αδριανού 52), που θα μπορέσουν να απολαύσουν οποιαδήποτε μέρα διαλέξουν από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442