Αλεξιάδης: Με νέο επιχειρησιακό σχέδιο για τους ελέγχους του ΣΔΟΕ
Νέο οργανόγραμμα και επιχειρησιακό σχέδιο με βάση το οποίο θα διενεργηθούν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ το επόμενο διάστημα προανήγγειλε ο Τρύφων Αλεξιάδης κατά την τελετή ανάληψης των καθηκόντων του νέου ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ Κωνσταντίνου Χρήστου.
Νέο οργανόγραμμα και επιχειρησιακό σχέδιο με βάση το οποίο θα διενεργηθούν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ το επόμενο διάστημα προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, κατά την τελετή ανάληψης των καθηκόντων του νέου ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ Κωνσταντίνου Χρήστου.
Ο νέος ειδικός γραμματέας τόνισε στις δηλώσεις του ότι στόχος είναι να ξαναγίνει το ΣΔΟΕ ο πλέον ισχυρός ελεγκτικός βραχίονας προαναγγέλλοντας έτσι εντατικοποίηση των ελέγχων στους τομείς αρμοδιότητάς του.
Ο Τρύφων Αλεξιάδης διαβεβαίωσε τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ ότι μετά τις αλλαγές και τη μεταφορά αρμοδιοτήτων του ΣΔΟΕ στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, «η δουλειά σας δεν θα πάει χαμένη».
Ο Κωνσταντίνος Χρήστου ανέλαβε καθήκοντα νέου ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ ύστερα από την παραίτηση του Παναγιώτη Δάνη ο οποίος είχε αντιδράσει στη μεταφορά των αρμοδιοτήτων για τους φορολογικούς και τελωνειακούς ελέγχους από το ΣΔΟΕ στη ΓΓΔΕ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.