Με τα τρία γκολ του Ολιβιέ Ζιρού η Άρσεναλ πέτυχε μεγάλη νίκη στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού και για 16η συνεχή σεζόν εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τους «16» του Champions League. Ο Γάλλος στράικερ άνοιξε το σκορ στο 29', στο 49' έκανε το 2-0 και στο 67ο λεπτό με πέναλτι «σφράγισε» την πρόκριση των «κανονιέρηδων» στο φινάλε της φάσης των ομίλων (6ος )της διοργάνωσης, γνωρίζοντας την αποθέωση από τα ΜΜΕ της Αγγλίας.
Με τα τρία γκολ του Ολιβιέ Ζιρού η Άρσεναλ πέτυχε μεγάλη νίκη στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού και για 16η συνεχή σεζόν εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τους «16» του Champions League. Ο Γάλλος στράικερ άνοιξε το σκορ στο 29′, στο 49′ έκανε το 2-0 και στο 67ο λεπτό με πέναλτι «σφράγισε» την πρόκριση των «κανονιέρηδων» στο φινάλε της φάσης των ομίλων (6ος )της διοργάνωσης, γνωρίζοντας την αποθέωση από τα ΜΜΕ της Αγγλίας.
Για «μεγάλη απόδραση» κάνει λόγο ο «Guardian», ενώ το «BBC» στάθηκε στο πρώτο χατ τρικ του Γάλλου με τη φανέλα των «κανονιέρηδων». «Το χατ-τρικ του Ζιρού ολοκληρώνει την μεγάλη απόδραση της Άρσεναλ» αναφέρει ο «Guardian», ενώ το «BBC» σημειώνει: «O Ολιβιέ Ζιρού σκόραρε το πρώτο του χατ-τρικ για την Άρσεναλ και διασφάλισε την πρόκριση των κανονιέρηδων στους 16 του Champions League νικώντας τον Ολυμπιακό.»
Ανάλογο και το πρωτοσέλιδο της «Daily Mail»: «Η μεγάλη απόδραση του Ζιρού: Το χατ-τρικ του εμπνέει την Άρσεναλ για να πάρει μία εκπληκτική εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού και να κρατήσει ζωντανό το όνειρο του Champions League.»
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.