Με τον Χάντερ στην αποστολή του θα αναχωρήσει ο Ολυμπιακός για την Κωνσταντινούπολη την Τετάρτη, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Euroleague. Ο Αμερικανός σέντερ υπέστη διάστρεμμα στην νίκη επί του ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας, αλλά στην προπόνηση «ανέβασε στροφές». Πάντως η συμμετοχή του Χάντερ στον αγώνα απέναντι στην ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Με τον Χάντερ στην αποστολή του θα αναχωρήσει ο Ολυμπιακός για την Κωνσταντινούπολη την Τετάρτη, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Euroleague.
Ο Αμερικανός σέντερ υπέστη διάστρεμμα στην νίκη επί του ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας, αλλά στην προπόνηση «ανέβασε στροφές». Πάντως η συμμετοχή του Χάντερ στον αγώνα απέναντι στην ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Από την Κωνσταντινούπολη οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν για Θεσσαλονική, όπου θα διανυκτερεύσουν, και στην συνέχεια θα μεταβούν στα Τρίκαλα για τον αγώνα πρωταθλήματος με την τοπική ομάδα την Κυριακή (15/11).