Σε απολογία από τη Σούπερ Λιγκ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Ηρακλής
Τρεις ΠΑΕ κάλεσε σε απολογία για την προσεχή Παρασκευή (23/10) η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League. Πρόκειται για τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ηρακλή, που θα δώσουν εξηγήσεις στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια με ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα, τα οποία διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.
Τρεις ΠΑΕ κάλεσε σε απολογία για την προσεχή Παρασκευή (23/10) η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League. Πρόκειται για τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ηρακλή, που θα δώσουν εξηγήσεις στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια με ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα, τα οποία διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.
Η ανακοίνωση:
«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 23/10/2015 και ώρα 11:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 7η αγωνιστική. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 18/10/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 3592/15/1899997 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής – ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. δ΄ και ε΄, 3 περ. Β΄ στοιχ. α΄και ζ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/10/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/31/1/4-λστ΄Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός – ΠΑΕ ΑΕΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ. 1, 2 περ. γ΄ και ε΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός – ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ. 1, του Π.Κ. της ΕΠΟ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Δεν ξέρεις τη δουλειά σου, αύριο θα σε αναφέρω» – Η ένταση που είχε ο Απόστολος Τσιτσιπάς με τον διαιτητή (vid)
- Αποκάλυψη-σοκ στη Φόρμουλα 1: Οι οδηγοί της Άστον Μάρτιν κινδυνεύουν με αναπηρία
- Το στάδιο Αζάντι στην Τεχεράνη έχει καταστραφεί από τους βομβαρδισμούς
- Γουόρντ: «Δεν ξεχνάμε ότι χάσαμε στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό – Είμαστε μια σκληρή ομάδα»
- Η ανάρτηση του Ταρέμι για τον πόλεμο στο Ιράν (pic)
- Εκτός δράσης για ακόμη 4-6 εβδομάδες ο Λάρκιν
- Μπαρτζώκας: «Σίγουροι για την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό, οπότε τι πίεση να έχουν;»
- Ολυμπιακός: Βεζένκοφ και Γουόκαπ δεν παίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442