Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πούτιν τηλεφώνησε στον Έλτον Τζον -στ' αλήθεια

Ο Πούτιν τηλεφώνησε στον Έλτον Τζον -στ’ αλήθεια

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συνομίλησε τηλεφωνικά με τον βρετανό ποπ σταρ Έλτον Τζον, μετέδωσαν τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία επικαλούμενα τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου. Ο ρώσος πρόεδρος δήλωσε «έτοιμος να συναντηθεί» με τον Έλτον Τζον και τού ζήτησε να μην αισθάνεται προσβεβλημένος για τη φάρσα που του έκαναν την περασμένη εβδομάδα δύο ρώσοι καλλιτέχνες.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν συνομίλησε τηλεφωνικά με τον βρετανό ποπ σταρ Έλτον Τζον, μετέδωσαν τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία επικαλούμενα τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου.

Ο ρώσος πρόεδρος δήλωσε «έτοιμος να συναντηθεί» με τον Έλτον Τζον και τού ζήτησε να μην αισθάνεται προσβεβλημένος για τη φάρσα που του έκαναν την περασμένη εβδομάδα δύο ρώσοι καλλιτέχνες.

Ο εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ είπε ότι ο Πούτιν πρότεινε στον βρετανό τραγουδιστή και συνθέτη να συναντηθούν, αν συμπέσουν τα προγράμματά τους.

Ο Έλτον Τζον είχε ζητήσει να μιλήσει στον ρώσο πρόεδρο για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στη Ρωσία, όμως έπεσε θύμα δύο κωμικών καλλιτεχνών που του έκαναν τηλεφωνική φάρσα, παριστάνοντας ο ένας τον Πούτιν και ο άλλος τον διερμηνέα του. Η φάρσα μεταδόθηκε μάλιστα από τη ρωσική τηλεόραση.

«Ο Πούτιν τηλεφώνησε και είπε: το ξέρω ότι σε κάλεσαν φαρσέρ, μην προσβληθείς από αυτούς τους τύπους, είναι άκακοι αν και αυτό σίγουρα δεν δικαιολογεί την πράξη τους» είπε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.

«Και είπε ότι γνωρίζει πόσο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι ο Έλτον Τζον και, αν το επιτρέψει το πρόγραμμά τους, είναι έτοιμος να συναντηθεί μαζί του για να συζητήσουν όποια θέματα τον ενδιαφέρουν» πρόσθεσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Sputnik

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024