Θεοδωράκης: «Υπάρχει ανάγκη να μπει νέος παίκτης στο τραπέζι»
Κριτική στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τη ΝΔ, άσκησε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνοντας πως το κόμμα του είναι αυτό που δεν έχει πει ούτε ένα ψέμα έως τώρα, είπε αλήθειες που δεν άρεσαν. Υπογράμμισε, δε, ότι «υπάρχει ανάγκη να μπει ένας νέος παίκτης στο τραπέζι».
Κριτική στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τη ΝΔ, άσκησε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνοντας πως το κόμμα του είναι αυτό που δεν έχει πει ούτε ένα ψέμα έως τώρα, είπε αλήθειες που δεν άρεσαν. Υπογράμμισε, δε, ότι «υπάρχει ανάγκη να μπει ένας νέος παίκτης στο τραπέζι».
Αναφερόμενος στη συμφωνία που υπεγράφη με τους δανειστές και τα μέτρα που προβλέπει, ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι το Ποτάμι έλεγε ότι «μπορούμε καλύτερα απο τη συμφωνία Τσίπρα» και ότι ήθελε να αποτρέψει το κλείσιμο των τραπεζών. «Ο κόσμος γονάτισε από το capital control», είπε και κατηγόρησε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για «ανοησία» όταν έλεγαν ότι νοιάζεται για τους τραπεζίτες.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεκαθάρισε πως το μνημόνιο πρέπει να εφαρμοστεί, γιατί διαφορετικά θα έχουμε το 4ο μνημόνιο, ενώ άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνοντας πως «είναι άλλο να λες ότι θα βελτιώσω πτυχές και άλλο να λες ότι δεν θα το εφαρμόσω».
Η χώρα είναι δεμένη χειροπόδαρα, τόνισε ο κ. Θεοδωράκης, επαναλαμβάνοντας την πρότασή του για συγκρότηση ομάδας επαϊόντων που θα κάνει «χειρουργικές επεμβάσεις» στη συμφωνία.
«Αυτές οι μαγκιές, όπως και του Μεϊμαράκη και του Τσίπρα είναι η επόμενη καταστροφική συζήτηση. Αν έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας, πρέπει να τιμήσουμε την υπογραφή μας», τόνισε, σημειώνοντας πως αυτοί που εφάρμοσαν το 2ο μνημόνιο ήταν πολιτικοί παγαπόντες και κατέληξε λέγοντας ότι το πολιτικό σύστημα, που το απαρτίζουν Τσίπρας και Μεϊμαράκης είναι ενωμένοι στα βασικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κηφισιά: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 197 χλμ/ώρα – Δεν είχε δίπλωμα οδήγησης
- Μητσοτάκης για Ιράν: Δεν κακοκαρδίζει Ισραήλ – ΗΠΑ, αλλά «πρέπει να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση»
- Διαψεύδει ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος τα περί εκτόξευσης ιρανικών πυραύλων προς την Κύπρο
- Ο Κόντης και η… παρερμηνεία για τον Παναθηναϊκό
- Τέμπη: «Όσο αναπνέω θα παλεύω για να μπουν φυλακή όσοι φταίνε» – Συγκλονίζει η Άλμα Λάτα που έχασε την κόρη της
- Αμερικανικές βάσεις: Πού βρίσκονται οι σημαντικότερες σε Μέση Ανατολή και Ευρώπη – Πόσες έχει η Ελλάδα και η Κύπρος
- Ιράν: Τι λένε Έλληνες που βρίσκονται σε Άμπου Ντάμπι, Ντόχα και Μπαχρέιν
- Από την Κοιλάδα των Βασιλέων στα μικρόφωνα του BBC: Η αποκάλυψη του Τουταγχαμών έπειτα από 3.300 χρόνια σιωπής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/matt-bennett-FHCaT8blG5k-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442