Χάλασε του Λάσμε, δεν ήθελε όρο για… απαγορευμένες ουσίες
Αρνητική ήταν η απάντηση που πήρε ο Παναθηναϊκός στην πρόταση που είχε καταθέσει στον Στεφάν Λάσμε. Ο Γκαμπονέζος σέντερ είχε πει «ναι» στις 700.000 ευρώ που του έδιναν για συμβόλαιο δύο ετών οι Πράσινοι, ωστόσο αρνήθηκε να μπει όρος για χρήση απαγορευμένων ουσιών και έτσι η επιστροφή του στο Τριφύλλι χάλασε. Ο Παναθηναϊκός πλέον κοιτάζει αλλού για να συμπληρώσει το κενό στην θέση «5» με τον Σαλάχ Μεζρί να είναι φαβορί.
Αρνητική ήταν η απάντηση που πήρε ο Παναθηναϊκός στην πρόταση που είχε καταθέσει στον Στεφάν Λάσμε. Ο Γκαμπονέζος σέντερ είχε πει «ναι» στις 700.000 ευρώ που του έδιναν για συμβόλαιο δύο ετών οι Πράσινοι, ωστόσο αρνήθηκε να μπει όρος για χρήση απαγορευμένων ουσιών και έτσι η επιστροφή του στο Τριφύλλι χάλασε.
Ο Παναθηναϊκός πλέον κοιτάζει αλλού για να συμπληρώσει το κενό στην θέση «5» με τον Σαλάχ Μεζρί να είναι φαβορί.
Οι Πράσινοι έχοντας στο πρόσφατο παρελθόν το… πάθημα από τον Γκιστ, ήθελαν να βάλουν ως όρο αν πιαστεί θετικός ο Λάσμε σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, να τιμωρηθεί βάσει εσωτερικού κανονισμού, πράγμα που ο 33χρονος σέντερ αρνήθηκε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας