Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 1-0 την Ίντερ σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στη Σαγκάη. Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού σημείωσε ο Μάριο Γκέτσε στο 80ό λεπτό, όταν έφυγε στην αντεπίθεση από πάσα του Ρόντε και πέρασε και τον τερματοφύλακα Καρίσο.
Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 1-0 την Ίντερ σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στη Σαγκάη.
Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού σημείωσε ο Μάριο Γκέτσε στο 80ό λεπτό, όταν έφυγε στην αντεπίθεση από πάσα του Ρόντε και πέρασε και τον τερματοφύλακα Καρίσο.
Να σημειωθεί ο τραυματισμός του Κολομβιανού Τζέισον Μουρίγιο στο ντεμπούτο του με τους «νερατζούρι», με τους οποίους ξεκίνησε βασικός αλλά αντικαταστάθηκε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ιταλικής ομάδας κατά την εφετινή περίοδο προετοιμασίας.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας