Η Μπάγερν κέρδισε την Ίντερ σε φιλικό στη Σαγκάη
Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 1-0 την Ίντερ σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στη Σαγκάη. Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού σημείωσε ο Μάριο Γκέτσε στο 80ό λεπτό, όταν έφυγε στην αντεπίθεση από πάσα του Ρόντε και πέρασε και τον τερματοφύλακα Καρίσο.
Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 1-0 την Ίντερ σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στη Σαγκάη.
Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού σημείωσε ο Μάριο Γκέτσε στο 80ό λεπτό, όταν έφυγε στην αντεπίθεση από πάσα του Ρόντε και πέρασε και τον τερματοφύλακα Καρίσο.
Να σημειωθεί ο τραυματισμός του Κολομβιανού Τζέισον Μουρίγιο στο ντεμπούτο του με τους «νερατζούρι», με τους οποίους ξεκίνησε βασικός αλλά αντικαταστάθηκε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ιταλικής ομάδας κατά την εφετινή περίοδο προετοιμασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ελ. Βενιζέλος»: Συνεχίζονται οι ακυρώσεις πτήσεων από Αθήνα με προορισμό χώρες στη Μέση Ανατολή
- Η πρώτη αντίδραση του Πούτιν μετά τον θάνατο Χαμενεΐ: «Κυνική δολοφονία»
- Live streaming: Ολυμπιακός – Εθνικός
- Κηφισιά: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 197 χλμ/ώρα – Δεν είχε δίπλωμα οδήγησης
- Μητσοτάκης για Ιράν: Δεν κακοκαρδίζει Ισραήλ – ΗΠΑ, αλλά «πρέπει να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση»
- Διαψεύδει ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος τα περί εκτόξευσης ιρανικών πυραύλων προς την Κύπρο
- Ο Κόντης και η… παρερμηνεία για τον Παναθηναϊκό
- Τέμπη: «Όσο αναπνέω θα παλεύω για να μπουν φυλακή όσοι φταίνε» – Συγκλονίζει η Άλμα Λάτα που έχασε την κόρη της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/matt-bennett-FHCaT8blG5k-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442