Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της ΕΠΣ Θεσσαλίας κατά ΕΠΟ
Απορρίφθηκαν από το Πρωτοδικείο τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας με στόχο την άρση της ποινής διαγραφής, η οποία της έχει επιβληθεί από την ΕΠΟ.
Απορρίφθηκαν από το Πρωτοδικείο τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας με στόχο την άρση της ποινής διαγραφής, η οποία της έχει επιβληθεί από την ΕΠΟ.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έθεσε εκτός των κόλπων της την Ένωση της Μαγνησίας λόγω της προσφυγής της στα πολιτικά δικαστήρια με αίτημα να κηρυχθεί έκπτωτο το νυν διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και να αντικατασταθεί από προσωρινή διοίκηση, που θα οδηγούσε την Ομοσπονδία σε εκλογές.
Να σημειωθεί ότι στο δικαστήριο προσκομίστηκε έγγραφο στο οποίο επτά μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Θεσσαλίας φέρονται να έχουν άρει την στήριξή τους στον πρόεδρο Τάσο Μπατζιάκα.
Ως εκ τούτου η ΕΠΣ Θεσσαλίας δεν μπορεί να παραστεί στην αυριανή γενική συνέλευση της ΕΠΟ, ενώ αναμένονται εξελίξεις στο εσωτερικό της, αφού αρκετά από τα μέλη του Δ.Σ. τάσσονται πλέον εναντίον του κ. Μπατζιάκα.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το σημερινό (7/3) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Πού θα δείτε το παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΑΕΛ Novibet, αλλά και όλες τις αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, αλλά και στα υπόλοιπα αθλήματα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας