Λιοντάρι σε πάρκο της Νοτίου Αφρικής κατασπάραξε αμερικανίδα τουρίστρια. Η γυναίκα οδηγούσε ένα όχημα στο πάρκο την ώρα που της επιτέθηκε ένα λιοντάρι από το ανοιχτό παράθυρο και τη σκότωσε.
Λιοντάρι σε πάρκο της Νοτίου Αφρικής κατασπάραξε αμερικανίδα τουρίστρια. Η γυναίκα οδηγούσε ένα όχημα στο πάρκο την ώρα που της επιτέθηκε ένα λιοντάρι από το ανοιχτό παράθυρο και τη σκότωσε.
«Οδηγούσε στο πάρκο και ήταν μαζί με έναν άνδρα. Τους επιτέθηκε το λιοντάρι, εκείνη έχασε τη ζωή της στο πάρκο και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο» δήλωσε ο Λουνγκέλο Ντλαμίνι, εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Ο άνδρας προσπάθησε να διώξει το λιοντάρι και τραυματίστηκε στο χέρι. Το προσωπικό του πάρκου που βρίσκεται λίγο έξω από το Γιοχάνεσμπουργκ κυνήγησε το λιοντάρι.
Η 22χρονη γυναίκα ήταν από τις ΗΠΑ, ενώ ο συνταξιδιώτης της είναι Νοτιοαφρικανός. Πέθανε την ώρα που νοσοκόμοι της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.
Τον προηγούμενο μήνα, λιοντάρι στη Νότιο Αφρική σκότωσε έναν άνδρα που είχε πηδήξει στο κλουβί του.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας