Ένατη θέση για Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη στο Open του Φουζού
Οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη περάτωσαν τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά της Φουζού (Κίνα), το πρώτο φετινό της σειράς World Tour Opens 2015, μετά την ήττα από τις Καναδές Χίδερ Μπάνσλεϊ και Σάρα Πέιβαν, δηλαδή το νούμερο 7 στο ταμπλό της διοργάνωσης.
Οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη περάτωσαν τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά της Φουζού (Κίνα), το πρώτο φετινό της σειράς World Tour Opens 2015, μετά την ήττα από τις Καναδές Χίδερ Μπάνσλεϊ και Σάρα Πέιβαν, δηλαδή το νούμερο 7 στο ταμπλό της διοργάνωσης.
Η Εθνική ομάδα Γυναικών δεν μπόρεσε να μπει στον αγώνα σε κανένα από τα δύο σετ, τα οποία έχασε με 11-21 και 14-21. Οι δύο αθλήτριες κατετάγησαν στην ένατη θέση της διοργάνωσης και θα επιστρέψουν από την ασιατική χώρα με 240 βαθμούς στο ενεργητικό τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Δεν καταφέρνει να σκοράρει σε τετ α τετ ο Ελ Κααμπί (vid)
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σπουδαία απόκρουση του Τζολάκη σε σουτ του Ταμπόρδα (vid)
- Νίκολιτς: «Να απολαύσουμε τη στιγμή, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα»
- Δεν του… πάει ο Απρίλης
- Λουτσέσκου: «Είχαμε πολλά προβλήματα και κάποιες επιλογές ήταν αναγκαστικές»
- Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 2-1: Σε απόσταση «βολής» για τον τίτλο οι «Πολίτες»! (vid)
- Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 4-2: Πρωταθλήτρια με τεσσάρα και για 35η φορά! (vid)
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/neom-SUIMrEKVOXc-unsplash-315x220.jpg)
















































![Φαράγγι του Βίκου: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης τουρίστριας από μονοπάτι [video]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/hans-jurgen-mager-YzHeLq_kvH4-unsplash-1-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442