Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Βρόμικα κόλπα και βρεγμένα πόδια (Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ)

Βρόμικα κόλπα και βρεγμένα πόδια (Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ)

Την Όλγα τη βρήκε μεγάλη συμφορά: κάποιος γρατζούνισε άσχημα το αγαπημένο της αυτοκίνητο! Και φυσικά την υπόθεση την αναλαμβάνει ο Κλουζ, που θέλει να βοηθήσει την παλιά του φίλη. Follow @ingrBook !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=»//platform.twitter.com/widgets.js»;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,»script»,»twitter-wjs»); Σελίδες: 96 Την Όλγα τη βρήκε μεγάλη συμφορά: κάποιος γρατζούνισε άσχημα το αγαπημένο της αυτοκίνητο! Και φυσικά την υπόθεση την αναλαμβάνει ο […]

Την Όλγα τη βρήκε μεγάλη συμφορά: κάποιος γρατζούνισε άσχημα το αγαπημένο της αυτοκίνητο! Και φυσικά την υπόθεση την αναλαμβάνει ο Κλουζ, που θέλει να βοηθήσει την παλιά του φίλη.

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=»//platform.twitter.com/widgets.js»;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,»script»,»twitter-wjs»);

Σελίδες: 96

Την Όλγα τη βρήκε μεγάλη συμφορά: κάποιος γρατζούνισε άσχημα το αγαπημένο της αυτοκίνητο! Και φυσικά την υπόθεση την αναλαμβάνει ο Κλουζ, που θέλει να βοηθήσει την παλιά του φίλη. Γρήγορα ανακαλύπτει πως το αυτοκίνητο της Όλγας δεν είναι το μόνο που έχει μια μακριά γρατζουνιά στο πλευρό του. Τα ίχνη οδηγούν στο πλυντήριο αυτοκινήτων της γειτονιάς. Και ο Κλουζ θα χρειαστεί όλη του την εξυπνάδα και όλο του το θάρρος για να διαλευκάνει το μυστήριο.

Μια κλασική σειρά για μικρούς αναγνώστες, με ήρωα ένα εννιάχρονο αγόρι που το χόμπι του είναι να λύνει αστυνομικά μυστήρια. Έχει πουλήσει περισσότερα από 850.000 αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ έχει τιμηθεί με το Hansjorg-Martin-Preis, το σημαντικότερο γερμανικό βραβείο για συγγραφείς παιδικών και νεανικών αστυνομικών βιβλίων.

Ο Γίργκεν Μπανσέρους γεννήθηκε το 1949. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος, επιμελητής βιβλίων και δάσκαλος, ενώ από το 1989 ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή. Είναι ένας από τους διασημότερους συγγραφείς παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας στη Γερμανία, έχει βραβευτεί πολλές φορές για το έργο του, ενώ τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε δεκατέσσερις γλώσσες.
Το site του συγγραφέα: www.jbanscherus.de.vu

Ο Ραλφ Μπούτσκοβ σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών του Βερολίνου, και ασχολήθηκε με τη διαφήμιση, πριν αφοσιωθεί στην εικονογράφηση παιδικών βιβλίων.

Λίγα λόγια για τη σειρά
Μια αστυνομική σειρά για μικρούς αναγνώστες, με ήρωα ένα εννιάχρονο αγόρι που το χόμπι του είναι να λύνει μυστήρια και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους ήρωες των κλασικών αστυνομικών μυθιστορημάτων. Έχει πουλήσει περισσότερα από 850.000 αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ έχει τιμηθεί με το Hansjorg-Martin-Preis, το σημαντικότερο γερμανικό βραβείο για συγγραφείς παιδικών και νεανικών αστυνομικών βιβλίων. Έχει μεταφραστεί σε 14 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 850.000 αντίτυπα.

Λίγα λόγια για τον ντετέκτιβ Κλουζ
Ο Κλουζ είναι ο μεγαλύτερος μικρός ντετέκτιβ του κόσμου! Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους διάσημους συναδέλφους του. Λατρεύει τη δουλειά του και δεν μπορεί χωρίς αυτή. Κι επειδή είναι καλός ντετέκτιβ, αφού λύνει και τα πιο σκοτεινά μυστήρια, οι υποθέσεις καταφθάνουν η μία μετά την άλλη. Οι πελάτες του μένουν πάντα ικανοποιημένοι και τον πληρώνουν καλά για τις υπηρεσίες του. Σε τσίχλες. Μάλιστα, καλά ακούσατε. Τον πληρώνουν σε τσίχλες! Γιατί αυτό είναι το πρώτο μεγάλος πάθος του Κλουζ. Κι όχι όποιες κι όποιες τσίχλες, αλλά οι φοβερές και τρομερές Κάρπεντερ, που είναι φυσικά οι καλύτερες τσιχλόφουσκες στον κόσμο. Το δεύτερο μεγάλο πάθος στη ζωή του Κλουζ είναι το… γάλα. Αν ο ντετέκτιβ Μάρλοου πίνει ένα ποτηράκι ουίσκι για να σκεφτεί με την ησυχία του και να βρει την άκρη στο μυστήριο που τον απασχολεί, ο Κλουζ πίνει πολλά ποτήρια κρύο γάλα!

Ραλφ Μπούτσκοβ
Μαρία Αγγελίδου
Εκδόσεις Ψυχογιός
Γίργκεν Μπανσέρους

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο