Η σοφία του ηγέτη
Το βιβλίο ειναι η συνέχεια του παγκόσμιου best seller Ο Μοναχός που Πούλησε τη Ferrari του. Ο γκουρού σε θέματα ηγεσίας και παγκοσμίως γνωστός ομιλητής Robin Sharma μοιράζεται μαζί μας ένα διαχρονικό και απλά εφαρμόσιμο πρόγραμμα για αποτελεσματική ηγεσία που σίγουρα θα φανερώσει τα υψηλότερα χαρίσματα των ανθρώπων των οποίων ηγείστε και θα ξεκλειδώσει σταδιακά […]
!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=»//platform.twitter.com/widgets.js»;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,»script»,»twitter-wjs»);
Σελίδες: 320
Ο Robin Sharma μέσα από 8 πρακτικά μαθήματα έδειξε έναν αποτελεσματικό τρόπο να αλλάξουμε ριζικά την ποιότητα της προσωπικής και επαγγελματικής μας ζωής, βασισμένοι σε διαχρονικές αποτελεσματικές αρχές.
Στην πολυαναμενόμενη συνέχεια του παγκόσμιου best seller Ο Μοναχός που Πούλησε τη Ferrari του, ο γκουρού σε θέματα ηγεσίας και παγκοσμίως γνωστός ομιλητής Robin Sharma μοιράζεται μαζί μας ένα διαχρονικό και απλά εφαρμόσιμο πρόγραμμα για αποτελεσματική ηγεσία που σίγουρα θα φανερώσει τα υψηλότερα χαρίσματα των ανθρώπων των οποίων ηγείστε και θα ξεκλειδώσει σταδιακά την αφοσίωση, τη δέσμευση και τη δημιουργικότητα.
Με αριστοτεχνική διορατικότητα και σαφήνεια, ο συγγραφέας Sharma συγκεντρώνει το απόσταγμα της διαχρονικής σοφίας για τον οραματιστή ηγέτη σε οκτώ πρακτικά μαθήματα, τα οποία ηγέτες, διευθυντές και επιχειρηματίες μπορούν να εφαρμόσουν αμέσως για να ενισχύσουν το ηθικό και την αφοσίωση των υπαλλήλων τους, να εκτινάξουν την παραγωγικότητα στα ύψη και παράλληλα να δημιουργήσουν ουσιαστικές προσωπικές ζωές. Γραμμένο σε γλώσσα απλή, Η Σοφία του Ηγέτη είναι ένα βιβλίο που θα σας συγκινήσει βαθύτατα και θα σας εμπνεύσει να γίνετε το είδος του ηγέτη που αγγίζει ζωές, προσθέτει πραγματική αξία στον κόσμο και αφήνει μια κληρονομιά που διαρκεί.
Ο Robin Sharma είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους συμβούλους σχετικά με θέματα προσωπικής επιτυχίας και καλλιέργειας των ηγετικών ικανοτήτων. Έχει συγγράψει οκτώ παγκόσμια best seller, μεταξύ των οποίων το βιβλίο Ο Μοναχός που Πούλησε τη Ferrari του, που έχει μεταφραστεί σε σαράντα γλώσσες. Είναι διευθύνων σύμβουλος της Sharma Leadership International Inc., μιας εταιρείας συμβούλων που έχει μια απλή αποστολή: να βοηθήσει ανθρώπους και οργανισμούς να φτάσουν στην κορυφή της παγκόσμιας κλίμακας. Ανάμεσα στους πελάτες του περιλαμβάνονται η Microsoft, η Nike, η General Electric, η FedEx, η NASA και η BP.
| Σοφία Ανδρεοπούλου | |
| Διόπτρα | |
| Robin Sharma |
- Σενεγάλη: Τουλάχιστον 12 νεκροί σε ανατροπή σκάφους με μετανάστες
- Ο Τραμπ εύχεται «ευτυχισμένα Χριστούγεννα» ακόμα και στα «αποβράσματα της ριζοσπαστικής αριστεράς»
- Ρωσία: Η αεράμυνα κατέρριψε 25 ουκρανικά drones που κατεθύνονταν στη Μόσχα
- Υεμένη: Συμφωνία ανταλλαγής πτωμάτων και αιχμαλώτων ανάμεσα στις αντιμαχόμενες πλευρές
- Βολιβία: Κινητοποιήσεις εργαζομένων στα ορυχεία εναντίον της κατάργησης των επιδοτήσεων στα καύσιμα
- Συρία: Αεροπορικοί βομβαρδισμοί της Ιορδανίας εναντίον κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών
- Ονδούρα: Η κυβέρνηση Τραμπ «συνεχάρη» τον εκλεκτό της νέο πρόεδρο της χώρας
- Βόρεια Κορέα: Εκτόξευση νέου τύπου πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς και παρουσίαση πυρηνοκίνητου υποβρυχίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442