Τα μυστικά του καφέ
Το βιβλίο Τα μυστικά του καφέ θα σας δώσει όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε και να απολαύσετε μια τέλεια κούπα καφέ! Μέσα στις σελίδες του, που περιλαμβάνουν φωτογραφίες και σκίτσα, θα βρείτε περισσότερες από 100 συνταγές από όλο τον κόσμο που θα σας ενθουσιάσουν. Follow @ingrBook!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=»//platform.twitter.com/widgets.js»;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,»script»,»twitter-wjs»); Σελίδες: 228 Λατρεύετε τον καφέ; Το βιβλίο […]
Σελίδες: 228
Λατρεύετε τον καφέ;
Το βιβλίο Τα μυστικά του καφέ θα σας δώσει όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε και να απολαύσετε μια τέλεια κούπα καφέ! Μέσα στις σελίδες του, που περιλαμβάνουν φωτογραφίες και σκίτσα, θα βρείτε περισσότερες από 100 συνταγές από όλο τον κόσμο που θα σας ενθουσιάσουν, μεταξύ των οποίων frappé mocha, flat white κι ένα σωρό άλλες, καθώς και έναν οδηγό για τα πιο σημαντικά είδη καφέ παγκοσμίως, από τους κόκκους Arabica και Robusta μέχρι Typica και Bourbon. Θα μάθετε ακόμη λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να επιλέγετε και να αποθηκεύετε τα «χαρμάνια», να αλέθετε τους κόκκους του καφέ, αλλά και να δημιουργείτε με το γάλα πραγματικά έργα τέχνης σαν αληθινός μπαρίστα. Ένα βιβλίο όπου ο καφές αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του.
Διαβάστε ένα απόσπασμα απο το βιβλίο
Η Ανέτ Μολντβέρ είναι συνιδρυτής της Square Mile Coffee Roasters, μιας πολυβραβευμένης εταιρείας καβουρντίσματος καφέ στο Λονδίνο. Η Square Mile παράγει, αγοράζει, εισάγει και καβουρντίζει καφέδες προς πώληση σε καταναλωτές και επιχειρήσεις. Η Ανέτ ξεκίνησε την καριέρα της ως barista στη γενέτειρά της τη Νορβηγία το 1999 και σήμερα επισκέπτεται όλο τον χρόνο παραγωγούς καφές, ανακαλύπτοντας τους καλύτερους ποιοτικά καφέδες του κόσμου. Η Ανέτ είναι κριτής σε διεθνείς διαγωνισμούς της βιομηχανίας, όπως το World Barista Championship, το Cup of Excellence και το Good Food Awards και διευθύνει καταστήματα καφέ σε όλη την Ευρώπη, στις ΗΠΑ, στη Λατινική Αμερική και στην Αφρική. Καβούρντισε τον espresso που κέρδισε το βραβείο στο World Barista Championship το 2007, το 2008 και το 2009 και κέρδισε το βραβείο World Cup Tasters Championship το 2007.
| Αναστάσιος Αργυρίου | |
| Εκδόσεις Ψυχογιός | |
| Ανέτ Μολντβέρ |
- Σενεγάλη: Τουλάχιστον 12 νεκροί σε ανατροπή σκάφους με μετανάστες
- Ο Τραμπ εύχεται «ευτυχισμένα Χριστούγεννα» ακόμα και στα «αποβράσματα της ριζοσπαστικής αριστεράς»
- Ρωσία: Η αεράμυνα κατέρριψε 25 ουκρανικά drones που κατεθύνονταν στη Μόσχα
- Υεμένη: Συμφωνία ανταλλαγής πτωμάτων και αιχμαλώτων ανάμεσα στις αντιμαχόμενες πλευρές
- Βολιβία: Κινητοποιήσεις εργαζομένων στα ορυχεία εναντίον της κατάργησης των επιδοτήσεων στα καύσιμα
- Συρία: Αεροπορικοί βομβαρδισμοί της Ιορδανίας εναντίον κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών
- Ονδούρα: Η κυβέρνηση Τραμπ «συνεχάρη» τον εκλεκτό της νέο πρόεδρο της χώρας
- Βόρεια Κορέα: Εκτόξευση νέου τύπου πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς και παρουσίαση πυρηνοκίνητου υποβρυχίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442