Ρήξη έσω μηνίσκου για Μιλιβόγεβιτς που θα επανέλθει το 2015
Σημαντική απώλεια για τον Ολυμπιακό στον τελευταίο αγώνα του 1ου ομίλου του Champions League, την προσεχή Τρίτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τη Μάλμε. Συγκεκριμένα ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη έσω μηνίσκου και οστικό οίδημα έξω τμημιαίου σπονδύλου κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να ενισχύσει την ομάδα του.
Σημαντική απώλεια για τον Ολυμπιακό στον τελευταίο αγώνα του 1ου ομίλου του Champions League, την προσεχή Τρίτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τη Μάλμε.
Συγκεκριμένα ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη έσω μηνίσκου και οστικό οίδημα έξω τμημιαίου σπονδύλου κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να ενισχύσει την ομάδα του.
Στο μεταξύ σε δράση επανήλθε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα με την κάκωση στον δεξιό μηρό. Θεραπεία και ατομικό συνέχισε ο Τζίμι Ντουρμάζ.
Το αυριανό πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
17:30 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή κ. Μίτσελ και ενός ποδοσφαιριστή, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
19:15 Προπόνηση του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ανοικτή για τα ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.