Ευχάριστα νέα για την Λαδένη που γλίτωσε τη ρήξη χιαστών
Ευχάριστα ήταν τα νέα για την Αφροδίτη Λαδένη και την ομάδα της, τον Πανναξιακό, καθώς η ζημιά στο γόνατό της αποδείχθηκε μικρότερη του αναμενόμενου και η αθλήτρια θα επιστρέψει νωρίτερα στους αγωνιστικούς χώρους. Η Λαδένη είχε τραυματιστεί στον αγώνα πρωταθλήματος με το Ρέθυμνο και η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για ρήξη χιαστών και μηνίσκου, που σήμαινε ότι η χρονιά είχε χαθεί γι΄ αυτήν.
Ευχάριστα ήταν τα νέα για την Αφροδίτη Λαδένη και την ομάδα της, τον Πανναξιακό, καθώς η ζημιά στο γόνατό της αποδείχθηκε μικρότερη του αναμενόμενου και η αθλήτρια θα επιστρέψει νωρίτερα στους αγωνιστικούς χώρους.
Η Λαδένη είχε τραυματιστεί στον αγώνα πρωταθλήματος με το Ρέθυμνο και η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για ρήξη χιαστών και μηνίσκου, που σήμαινε ότι η χρονιά είχε χαθεί γι΄ αυτήν.
Όπως διαπιστώθηκε όμως κατά τη διάρκεια της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, ο τραυματισμός της ήταν ρήξη μηνίσκου και όχι χιαστών, οι οποίοι είχαν πειραχτεί ελάχιστα. Αυτό σημαίνει ότι η αθλήτρια θα ξεκινήσει αποθεραπεία σε δέκα ημέρες, ενώ ο χρόνος επανόδου στην αγωνιστική δραστηριότητα θα είναι, σαφώς, πολύ μικρότερος από την αρχική πρόβλεψη.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.