Ευχάριστα νέα για την Λαδένη που γλίτωσε τη ρήξη χιαστών
Ευχάριστα ήταν τα νέα για την Αφροδίτη Λαδένη και την ομάδα της, τον Πανναξιακό, καθώς η ζημιά στο γόνατό της αποδείχθηκε μικρότερη του αναμενόμενου και η αθλήτρια θα επιστρέψει νωρίτερα στους αγωνιστικούς χώρους. Η Λαδένη είχε τραυματιστεί στον αγώνα πρωταθλήματος με το Ρέθυμνο και η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για ρήξη χιαστών και μηνίσκου, που σήμαινε ότι η χρονιά είχε χαθεί γι΄ αυτήν.
Ευχάριστα ήταν τα νέα για την Αφροδίτη Λαδένη και την ομάδα της, τον Πανναξιακό, καθώς η ζημιά στο γόνατό της αποδείχθηκε μικρότερη του αναμενόμενου και η αθλήτρια θα επιστρέψει νωρίτερα στους αγωνιστικούς χώρους.
Η Λαδένη είχε τραυματιστεί στον αγώνα πρωταθλήματος με το Ρέθυμνο και η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για ρήξη χιαστών και μηνίσκου, που σήμαινε ότι η χρονιά είχε χαθεί γι΄ αυτήν.
Όπως διαπιστώθηκε όμως κατά τη διάρκεια της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, ο τραυματισμός της ήταν ρήξη μηνίσκου και όχι χιαστών, οι οποίοι είχαν πειραχτεί ελάχιστα. Αυτό σημαίνει ότι η αθλήτρια θα ξεκινήσει αποθεραπεία σε δέκα ημέρες, ενώ ο χρόνος επανόδου στην αγωνιστική δραστηριότητα θα είναι, σαφώς, πολύ μικρότερος από την αρχική πρόβλεψη.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Μεγάλη έκπληξη στον ημιτελικό του Κυπέλλου γυναικών, με τον Πρωτέα Βούλας να επικρατεί 80-76 του Παναθηναϊκού στην παράταση και να τον αφήνει εκτός τελικού!