Και επίσημα παίκτης της ινδικής… Πούνε ο Κώστας Κατσουράνης
Και επίσημα ποδοσφαιριστής της ινδικής Πούνε FC είναι από την Τετάρτη, ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος στα 35 του είναι έτοιμος να μετακομίσει στο… Μπόλιγουντ του ποδοσφαίρου για ένα ακόμη ξεκίνημα στην πλούσια καριέρα του. Ο διεθνής μέσος αποδέχτηκε τελικά πρόταση που του έκαναν οι Ινδοί, οι οποίοι εξέδωσαν και ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο ίδιος ο Κατσουράνης, τόνισε: «Δεν επρόκειτο για μία βιαστική απόφαση για μένα, ήμουν σε επαφές με την ομάδα εδώ και πάνω από ένα μήνα. Αυτό που με προσέλκυσε ήταν η επιθυμία της ομάδας αυτής να νικήσει και να προωθήσει το ποδόσφαιρο στην Ινδία».
Και επίσημα ποδοσφαιριστής της ινδικής Πούνε FC είναι από την Τετάρτη, ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος στα 35 του είναι έτοιμος να μετακομίσει στο… Μπόλιγουντ του ποδοσφαίρου για ένα ακόμη ξεκίνημα στην πλούσια καριέρα του. Ο διεθνής μέσος αποδέχτηκε τελικά πρόταση που του έκαναν οι Ινδοί, οι οποίοι εξέδωσαν και ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
Πάντως, δεν γίνεται αναφορά στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αλλά ούτε στο οικονομικό σκέλος της μεταγραφής.
Είναι χαρακτηριστό, ότι «στροφή» προς την Ινδία έχουν κάνει και άλλοι Έλληνες παίκτες και όχι μόνο, όπως ο Αλέξανδρος Τζόρβας με συμβόλαιο στη Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ, ο Τάσος Σιούλας, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής στις Ακαδημίες Σέσα, αλλά και τον ελληνικής καταγωγής προπονητή, Άρθουρ Παπασταμάτης που είναι ασίσταντ του Ζίκο στην Γκόα.
Επίσης, ο Κατσουράνης μεταξύ άλλων θα έχει συμπαίκτες, τους Τσιρίλο, Μούτου και Τρεζεγκέ!
Η ινδική ομάδα ανακοίνωσε μέσω twitter πως «αρχηγός της εθνικής Ελλάδας στο Mundial του 2014 και πρώην άσος της Μπενφίκα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί μας».
«Δεν είναι βιαστική απόφαση»
Ο ίδιος ο Κατσουράνης, τόνισε: «Δεν επρόκειτο για μία βιαστική απόφαση για μένα, ήμουν σε επαφές με την ομάδα εδώ και πάνω από ένα μήνα. Αυτό που με προσέλκυσε ήταν η επιθυμία της ομάδας αυτής να νικήσει και να προωθήσει το ποδόσφαιρο στην Ινδία».
«Η ομάδα μας χρειαζόταν έναν ικανό μέσο box-to-box. Ήταν μια θέση που θέλαμε να καλύψουμε και πλέον με την προσθήκη του Κατσουράνη είμαστε πιο ισορροπημένοι», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής της ομάδας, Φράνκο Κολόμπα.
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Πούνε FC, Γκαουράβ Μοντβέλ, είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε στις τάξεις μας τον Κώστα και θα θέλαμε να τον καλωσορίσουμε στην ομάδα. Είχε εξαιρετικές εμφανίσεις με την εθνική Ελλάδος και τις προηγούμενες ομάδες του και είμαστε βέβαιοι πως με την απόκτησή του θα κάνουμε τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Ινδίας».
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.