Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος
Στις 21 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η πλειοψηφία των αγώνων της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών. Αρχικά, η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη μία ημέρα νωρίτερα, στις 20/9, αλλά όπως ενημέρωσε σήμερα η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) η αλλαγή έγινε λόγω του ετήσιου επιμορφωτικού σεμιναρίου διαιτησίας.
Στις 21 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η πλειοψηφία των αγώνων της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών.
Αρχικά, η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη μία ημέρα νωρίτερα, στις 20/9, αλλά όπως ενημέρωσε σήμερα η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) η αλλαγή έγινε λόγω του ετήσιου επιμορφωτικού σεμιναρίου διαιτησίας.
Τη θέση του Ικάρου Καλλιθέας πήρε η Λιβαδειά, καθώς ο πρώτος υποβιβάστηκε μετά από δικό του αίτημα στη Β΄ Εθνική, με την ΑΕ Λιβαδειάς να καλύπτει τη θέση του στην Α2 ανδρών.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών: Α΄ ΦΑΣΗ (20-21/9/2014) Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας