Τα είπαν Πράνιτς – Νταμπίζας και το θέμα έληξε
Αίσια τέλος είχε η παρεξήγηση του Ντάνιελ Πράνιτς με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αφού μετά από τη συνάντηση του Κροάτη με τον Νίκο Νταμπίζα το θέμα θεωρείται λήξαν αφού ο 33χρονος αναγνώρισε το λάθος του.
Αίσια τέλος είχε η παρεξήγηση του Ντάνιελ Πράνιτς με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αφού μετά από τη συνάντηση του Κροάτη με τον Νίκο Νταμπίζα το θέμα θεωρείται λήξαν εφόσον ο 33χρονος αναγνώρισε το λάθος του.
Συγκεκριμένα λοιπόν, η κίνηση του Ντάνιελ Πράνιτς να δημοσιοποιήσει στους συμπατριώτες του τους όρους του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, είχαν εξαγριώσει την διοίκηση και πιο πολύ τον πρόεδρο, Γιάννη Αλαφούζο.
Αναλυτικά η δήλωση του 33χρονου μέσου ότι θα μπορούσε να φύγει από την ομάδα με μόλις 150 χιλιάδες ευρώ δεν άρεσε καθόλου στο «τριφύλλι», αφού έτσι έδειχνε πως ψάχνει να φύγει από τον σύλλογο.
Είχε γίνει λοιπόν γνωστό πως ο Νίκος Νταμπίζας ήθελε να έχει συνάντηση με τον Κροάτη για να συζητήσουν το θέμα αυτό.
Όπως και έγινε την Πέμπτη αφού ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε με τον Πράνιτς, όπου του είπε πως είναι λογικό ο καθένας να αναζητεί το καλύτερο για τον εαυτό του, όμως ο τρόπος που το έκανε ήταν προσβλητικός για την ομάδα, καθώς και ότι προκάλεσε δυσφορία στη διοίκηση και τον κόσμο.
Ο Πράνιτς αναγνώρισε ότι έσφαλε και τόνισε πως δεν είχε πρόθεση να θίξει την ομάδα ούτε τον κόσμο.
Έτσι το θέμα θεωρείται λήξαν και ο Κροάτης υπολογίζεται κανονικά από τον Γιάννη Αναστασίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442