Την Τετάρτη 11/6 το μπαράζ ανάμεσα σε Ολ. Βόλου και Ξάνθη
Την προσεχή Τετάρτη (11/6) θα πραγματοποιηθεί τελικά ο αγώνας μπαράζ μεταξύ της Ξάνθης και του Ολυμπιακού Βόλου, όπως ανακοίνωση η Football League. Ο αγώνας θα κρίνει τη 18η και τελευταία ομάδα που θα συμμετάσχει στη Σούπερ Λίγκα της περιόδου 2014-15.
Την προσεχή Τετάρτη (11/6) θα πραγματοποιηθεί τελικά ο αγώνας μπαράζ μεταξύ της Ξάνθης και του Ολυμπιακού Βόλου, όπως ανακοίνωση η Football League.
Ο αγώνας θα κρίνει τη 18η και τελευταία ομάδα που θα συμμετάσχει στη Σούπερ Λίγκα της περιόδου 2014-15.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί, όπως είχε ήδη αποφασιστεί, στο γήπεδο του Άρη, «Κλεάνθης Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης, με ώρα έναρξης τις 8:30 μ.μ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League:
«Ο αγώνας μπαράζ μεταξύ των ΠΑΕ “ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 – ΠΑΕ SKODAΞΑΝΘΗ” , ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 και ώρα έναρξης την 20:30, στο γήπεδο “ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ” ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ».
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση