Συνάντηση Φαν Γκάαλ με τον Ράιαν Γκιγκς για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ
Ο Ράιαν Γκιγκς αναμένεται να είναι και τη νέα σεζόν στον πάγκο της Μάντσεστερ, ως βοηθός του νέου προπονητή, Λουίς Φαν Γκάαλ. Ο Ολλανδός τεχνικός, που πρόκειται ν' αναλάβει τη Γιουνάιτεντ, μετά τα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, θέλει να έχει δίπλα του ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά την ομάδα και ο Γκιγκς είναι ένας από αυτούς.
Ο Ράιαν Γκιγκς αναμένεται να είναι και τη νέα σεζόν στον πάγκο της Μάντσεστερ, ως βοηθός του νέου προπονητή, Λουίς Φαν Γκάαλ. Ο Ολλανδός τεχνικός, που πρόκειται ν’ αναλάβει τη Γιουνάιτεντ, μετά τα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, θέλει να έχει δίπλα του ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά την ομάδα και ο Γκιγκς είναι ένας από αυτούς.
Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο Ολλανδός τεχνικός συναντήθηκε χθες στο σπίτι του στο Νούρντγικ της Ολλανδίας με τον Ουαλό και συζήτησαν τις λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας τους. «Ο Γκιγκς είναι έτοιμος ν’ αποδεχθεί την πρόταση του Φαν Γκάαλ και ν’ αναλάβει τη θέση του βοηθού στη Μάντσεστερ», αναφέρει σχετικά η εφημερίδα «The Guardian».