Ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς αναδείχθηκε ρούκι της χρονιάς στο ΝΒΑ. Ο γκαρντ της Φιλαδέλφεια εξαργύρωσε την εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Σίξερς, με τις οποίες έγινε μόλις ο 3ος «πρωτοετής» από τη σεζόν 1950-51 που ηγήθηκε των ρούκι σε σκοράρισμα (16.7π.), ριμπάουντ (6.3) και ασίστ (6.2), γράφοντας το όνομα του δίπλα σε αυτά των Οσκαρ Ρόμπερτσον (1960-61) και Αλβαν Άνταμς (1975-76). Ωστόσο, παρά τις εμφανίσεις του οι 76ερς δε γλίτωσαν από μία κάκιστη χρονιά, που τελείωσε με ρεκόρ 19 νίκες – 63 ήττες, εκ των οποίων οι 26 διαδοχικές. Ο Κάρτερ-Ουίλιας έλαβε 104 πρώτες ψήφους και κατέλαβε την πρώτη θέση, αφήνοτας στη δεύτερη τον Βίκτορ Ολαντίπο των Ορλάντο Μάτζικ και στην τρίτη τον Τρέι Μπερκ των Γιουτα Τζαζ.
Σημάδια στην καρδιά του Ντιέγκο Μαραντόνα που υποδηλώνουν «παρατεταμένη αγωνία» και οίδημα που υπήρχε «για αρκετό καιρό», εντόπισε ο ιατροδικαστής όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της δίκης για τον θάνατο του μύθου του ποδοσφαίρου.
Ο Ισπανός Elite διαιτητής, Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ θα σφυρίξει στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των Play offs της Super League, ενώ στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Γερμανός Χαρμ Όσμερς