Κάρι εντός, Γκιστ εκτός στα… συν και πλην εν όψει «Φενέρ»
Ανάμεικτα συναισθήματα επιφύλασσε η έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για το κρίσιμο ματς με τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Top16 της Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα, ο Ραμέλ Κάρι ακολούθησε μέρος της προπόνησης και θέτει υποψηφιότητα να επιστρέψει στη δράση μετά από απουσία περίπου ενός μήνα, λόγω οστικού οιδήματος. Αντίθετα, ο Τζέιμς Γκιστ ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη.
Ανάμεικτα συναισθήματα επιφύλασσε η έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για το κρίσιμο ματς με τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Top16 της Ευρωλίγκα.
Συγκεκριμένα, ο Ραμέλ Κάρι ακολούθησε μέρος της προπόνησης και θέτει υποψηφιότητα να επιστρέψει στη δράση μετά από απουσία περίπου ενός μήνα, λόγω οστικού οιδήματος.
Αντίθετα, ο Τζέιμς Γκιστ ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη, με τις πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του Φραγκίσκου Αλβέρτη να είναι πλέον ελάχιστες.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας