Τέλος για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια χρονιά ο Παναγόπουλος από τον Πανιώνιο!
Παρελθόν από τον Πανιώνιο για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια χρονιά αποτελεί ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Απομένει βέβαια η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς των «κυανέρυθρων» για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο.
Παρελθόν από τον Πανιώνιο για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια χρονιά αποτελεί ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Απομένει βέβαια η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς των «κυανέρυθρων» για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο.
Η προσωρινή λύση ακούει στο όνομα του Αντώνη Μανίκα με τον τεχνικό διευθυνή του Πανιωνίου να κάθεται στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα και από εκεί και πέρα θα υπάρξει η διάδοχη λύση με πληροφορίες να αναφέρουν πως ο εκλεκτός έχει ήδη βρεθεί στο πρόσωπο του Νίκου Αναστόπουλου.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Οι Γουόριορς πήραν το ματς κόντρα στο Χιούστον στην παράταση (115-113), την ώρα που οι Σπερς με νέο σόου του Γουεμπανιάμα επικράτησαν των Πίστονς (121-106).
Μέσι και Ίντερ Μαϊάμι συναντήθηκαν με τον Ντόναλντ Τραμπ και ο Αργεντινός μύθος της μπάλας ακούει τα εξ αμάξης από όλο το ίντερνετ για την κίνησή του να χειροκροτήσει σε κομμάτι της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου για τους βομβαρδισμούς στο Ιράν.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας