Εκπλήξεις Στέφενς που άφησε τη… μισή ομάδα εκτός Τρίπολης
Επικίνδυνη έξοδος περιμένει τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, όπου την Κυριακή θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αστέρα. Μάλιστα, η δυσκολία του αγώνα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, καθώς ο Χουμπ Στέφενς άφησε στη Θεσσαλονίκη τους Κατσουράνη, Στοχ, Σαλπιγγίδη, δίχως να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα! Παράλληλα, αν και αρχικά φαινόταν πως ο Βούκιτς ξεπερνά τις ενοχλήσεις και θα είναι στην αποστολή, τελικά δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτή, όπως επίσης και οι Βίτορ και Μάρτενς, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Επικίνδυνη έξοδος περιμένει τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, όπου την Κυριακή θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αστέρα.
Μάλιστα, η δυσκολία του αγώνα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, καθώς ο Χουμπ Στέφενς άφησε στη Θεσσαλονίκη τους Κατσουράνη, Στοχ, Σαλπιγγίδη, δίχως να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα!
Παράλληλα, αν και αρχικά φαινόταν πως ο Βούκιτς ξεπερνά τις ενοχλήσεις και θα είναι στην αποστολή, τελικά δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτή, όπως επίσης και οι Βίτορ και Μάρτενς, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι στη Νέα Μεσημβρία και λίγο αργότερα, ο Ολλανδός κόουτς ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή στην οποία βρίσκεται και η αποκάλυψη του μεσοβδόμαδου αγώνα Κυπέλλου, ο νεαρός Κούλουρης.
Εκτός για διαφορετικούς λόγους έμειναν και οι: Κατσικάς, Γεωργιάδης. Γκσπούρνιγκ, Πόζογλου και Χακόμπο,
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.