Πτώση μιας θέσης για τον Παγδατής και τη Δανιηλίδου
Δεν υπήρξαν μεταβολές στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, την οποία ανακοίνωσε η ATP, σε σύγκριση με το προηγούμενο επταήμερο. Έτσι, ο Ράφα Ναδάλ παραμένει στο Νο 1, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Νόβακ Τζόκοβιτς και στην τρίτη τον Στάνισλας Βαβρίνκα. Στο μεταξύ, ο Κύπριος Μάρκος Παγδατής έπεσε μια ακόμη θέση, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, και είναι πλέον στο Νο 129 με 435 βαθμούς. Πτώση μιας θέσης και για την Λένα Δανιηλίδου που πλέον βρίσκεται στο Νο 261 με 211 βαθμούς.
Δεν υπήρξαν μεταβολές στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, την οποία ανακοίνωσε η ATP, σε σύγκριση με το προηγούμενο επταήμερο. Έτσι, ο Ράφα Ναδάλ παραμένει στο Νο 1, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Νόβακ Τζόκοβιτς και στην τρίτη τον Στάνισλας Βαβρίνκα.
Στο μεταξύ, ο Κύπριος Μάρκος Παγδατής έπεσε μια ακόμη θέση, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, και είναι πλέον στο Νο 129 με 435 βαθμούς.
Η πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης (σε παρένθεση η θέση που ο κάθε τενίστας κατείχε την προηγούμενη εβδομάδα) έχει ως εξής:
Πτώση μιας θέσης και για την Λένα Δανιηλίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έπεσε στο Νο 261 με 211 βαθμούς, ενώ, αμετάβλητη παρέμεινε αυτή την εβδομάδα η κατάσταση στην πρώτη δεκάδα της σχετικής λίστας, με τη Σερένα Γουίλιαμς να διατηρείται σταθερά στην κορυφή.
Οι πρώτες δέκα τενίστριες στον κόσμο (σε παρένθεση η προηγούμενη κατάταξη) είναι οι εξής:
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.