«Χριστουγεννιάτικη Μαγεία» για παιδιά αποκτά το Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»
Μια πρωτότυπη εκδήλωση διοργανώνει η Κάρτα Διαβήτη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.), με βασικούς πρωταγωνιστές τα παιδιά, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.
Μια πρωτότυπη εκδήλωση διοργανώνει η Κάρτα Διαβήτη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.), με βασικούς πρωταγωνιστές τα παιδιά, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.
Η «Χριστουγεννιάτικη Μαγεία» μετατρέπει το φουαγιέ του νοσοκομείου σε ένα Ροβανιέμι, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τους τρόπους αντιμετώπισης του σακχαρώδη διαβήτη και απευθύνεται τόσο στους γονείς όσο και στα παιδιά.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από μια παραμυθένια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, όπου εκτός της ενημέρωσης από εξειδικευμένους ομιλητές (διαβητολόγοι, διατροφολόγοι, ψυχολόγοι), θα υπάρχει πλήθος δημιουργικών δραστηριοτήτων για τους μικρούς φίλους (face painting, ζωγραφική, ενασχόληση με επιτραπέζιο παιχνίδι που πρωταγωνιστεί η Μελένια η φωκίτσα, μπαλόνια κ.ά.) υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη παιδαγωγών. Οι δραστηριότητες, μέσω του παιχνιδιού, θα προσφέρουν ενημέρωση και, σίγουρα, χαρά και χαμόγελα σε όλους.
Ο Τομέας Διαβήτη της Bayer θα δηλώσει παρών με ενημερωτικό περίπτερο, όπου στελέχη του τμήματος θα ενημερώνουν σχετικά με την επόμενη γενιά συστημάτων αυτομέτρησης δίνοντας απλές καθημερινές συμβουλές και διανέμοντας υποστηρικτικό υλικό. Επίσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν το σάκχαρό τους με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού.
health.in.gr
- Μητσοτάκης: «Και ναι και όχι» για το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ για τη Γάζα – Συνέντευξη στο Euronews
- Έκλεισε η συμφωνία για τη σωτηρία του TikTok στις ΗΠΑ – Τι προβλέπει
- Η μεγάλη ώρα της Ελλάδας: Η Εθνική πόλο κόντρα στην Ουγγαρία για το ιστορικό πρώτο μετάλλιο
- Κάρπαθος: Ανάμεσα στα 10 ομορφότερα μέρη του πλανήτη για το 2026
- Τον δείχνουν σαν έναν φθηνό εγκληματία, είναι ταπεινωτικό – Η οικογένεια του Μάρτι Ράισμαν «καταδικάζει» το Marty Supreme
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26
- Το σκίτσο του Κώστα Σκλαβενίτη για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26
- Κρήτη: 586 άνθρωποι πέθαναν σε τροχαία από το 2015 – 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442