«Χριστουγεννιάτικη Μαγεία» για παιδιά αποκτά το Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»
Μια πρωτότυπη εκδήλωση διοργανώνει η Κάρτα Διαβήτη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.), με βασικούς πρωταγωνιστές τα παιδιά, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.
Μια πρωτότυπη εκδήλωση διοργανώνει η Κάρτα Διαβήτη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.), με βασικούς πρωταγωνιστές τα παιδιά, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.
Η «Χριστουγεννιάτικη Μαγεία» μετατρέπει το φουαγιέ του νοσοκομείου σε ένα Ροβανιέμι, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τους τρόπους αντιμετώπισης του σακχαρώδη διαβήτη και απευθύνεται τόσο στους γονείς όσο και στα παιδιά.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από μια παραμυθένια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, όπου εκτός της ενημέρωσης από εξειδικευμένους ομιλητές (διαβητολόγοι, διατροφολόγοι, ψυχολόγοι), θα υπάρχει πλήθος δημιουργικών δραστηριοτήτων για τους μικρούς φίλους (face painting, ζωγραφική, ενασχόληση με επιτραπέζιο παιχνίδι που πρωταγωνιστεί η Μελένια η φωκίτσα, μπαλόνια κ.ά.) υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη παιδαγωγών. Οι δραστηριότητες, μέσω του παιχνιδιού, θα προσφέρουν ενημέρωση και, σίγουρα, χαρά και χαμόγελα σε όλους.
Ο Τομέας Διαβήτη της Bayer θα δηλώσει παρών με ενημερωτικό περίπτερο, όπου στελέχη του τμήματος θα ενημερώνουν σχετικά με την επόμενη γενιά συστημάτων αυτομέτρησης δίνοντας απλές καθημερινές συμβουλές και διανέμοντας υποστηρικτικό υλικό. Επίσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν το σάκχαρό τους με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού.
health.in.gr
- Αίτημα για κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Επιδαύρου λόγω Byron
- Συνταγή: Λουκουμάδες
- Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κίνα – Ιαπωνία με κινεζικά μαχητικά να «λοκάρουν» παρατεταμένα ιαπωνικά
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)























![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442