Τουλάχιστον 13 νεκροί από συντριβή επιβατικού αεροσκάφους στη Νιγηρία
Ένα μικρό επιβατικό αεροσκάφος με 20 επιβάτες και 7 μέλη πληρώματος συνετρίβη μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Λάγκος στη Νιγηρία. Τουλάχιστον 13 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους.
Ένα μικρό επιβατικό αεροσκάφος με 20 επιβάτες και 7 μέλη πληρώματος συνετρίβη μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Λάγκος στη Νιγηρία. Το αεροσκάφος είχε προορισμό την πόλη Ακούρε, 220χλμ βορειοανατολικά της πρωτεύουσας.
{{{ map }}}
Τουλάχιστον 13 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους. Αξιωματούχος του αεροδρομίου δήλωσε ότι το αεροσκάφος παρουσίασε πρόβλημα σε έναν από τους κινητήρες του και λίγο μετά την απογείωση έκανε «βουτιά» στο έδαφος.
Σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους που επικαλείται το BBC, ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί. Μόλις ένα άτομο έχει ανασυρθεί από τα συντρίμμια ζωντανό με σοβαρά τραύματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (29/12): Πού θα δείτε τα ματς των Ελ Κααμπί και Σαλάχ για το Κόπα Άφρικα
- Από το σεξ απίλ έως την ακροδεξιά, η Μπριζίτ Μπαρντό συμβόλιζε μια Γαλλία σε μετάβαση
- Αντρέας Γεωργίου: Η βόλτα στη θάλασσα με την 4 μηνών κορούλα του
- Κεντρική Μακεδονία: Σοβαρά προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους
- Forbes: Στις 40 πιο ακριβές ομάδες του κόσμου μόνο δύο ποδοσφαιρικές – Πού βρίσκονται Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Συνάντηση Τραμπ και Νετανιάχου στη Φλόριντα για τη Γάζα – Τι άλλο θα συζητήσουν
- Ο ΠΑΟΚ κινείται και για Πουλακίδα – Ποιος είναι ο ομογενής γκαρντ που αγωνίζεται στη G-League (vids)
- Profession: Santa Claus
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442