Η περίοδος των εκπτώσεων είναι η αγαπημένη όλων των γυναικών, καθώς μπορούμε να αγοράσουμε βασικά και διαχρονικά κομμάτια σε ποσότητα και σε τιμές πολύ πιο προσιτές, χωρίς άγχος και ενοχές.
Αυτή την περίοδο, ρούχα από πολυτελή υφάσματα, δερμάτινες τσάντες και κλασικά παπούτσια, βρίσκονται μέχρι και 70% πιο οικονομικά, κάνοντας το shopping μία αγαπημένη και ευχάριστη συνήθεια.
Όταν όμως υπάρχει τέτοια ποικιλία αγαθών στην αγορά σε τιμές ευκαιρίας, συχνά παρασυρόμαστε και αγοράζουμε περιττά πράγματα, με αποτέλεσμα να ξεφεύγουμε από τον προϋπολογισμό μας και να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε πλέον στις υποχρεώσεις του μήνα.
Η αγαπημένη μας ηρωίδα Carrie Bradshaw είχε αναφέρει σε κάποιο επεισόδιο της σειράς: «Όταν είχα πρωτοέρθει στη Νέα Υόρκη, προτιμούσα να αγοράσω τη Vogue από το να φάω». Προκειμένου λοιπόν να μη χρειαστεί να στερηθείτε κάτι και να κάνετε σωστές αγορές, σας προτείνουμε τα βασικότερα κομμάτια που αξίζει να επενδύσετε για να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας