Στο θέατρο του Λυκαβηττού την Τρίτη η Ντούλτσε Πόντες
Με τη συναυλία το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο του Λυκαβηττού, η Ντούλτσε Πόντες ολοκληρώνει τη σειρά εμφανίσεων που πραγματοποίησε στη χώρα μας (Πάτρα και Θεσσαλονίκη), χαρίζοντας στο κοινό μοναδικές στιγμές. Πρόκειται για μία συναυλία - αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη Ένιο Μορικόνε, που η αγαπημένη του ελληνικού κοινού πορτογαλέζα ερμηνεύτρια αγαπά και θαυμάζει, γι' αυτό και θα ερμηνεύσει δημοφιλή κομμάτια του συνθέτη από τον κινηματογράφο και όχι μόνο.
Με τη συναυλία το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο του Λυκαβηττού, η Ντούλτσε Πόντες ολοκληρώνει τη σειρά εμφανίσεων που πραγματοποίησε στη χώρα μας (Πάτρα και Θεσσαλονίκη), χαρίζοντας στο κοινό μοναδικές στιγμές. Πρόκειται για μία συναυλία – αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη Ένιο Μορικόνε, που η αγαπημένη του ελληνικού κοινού πορτογαλέζα ερμηνεύτρια αγαπά και θαυμάζει, γι’ αυτό και θα ερμηνεύσει δημοφιλή κομμάτια του συνθέτη από τον κινηματογράφο και όχι μόνο.
Η Ντούλτσε Πόντες, εκτός από τα κομμάτια του σπουδαίου συνθέτη που ερμηνεύει, τιμώντας την υπέροχη συνεργασία τους που είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία του άλμπουμ «Focus – Ennio Morricone & Dulce Pontes», θα παρουσιάσει «φάντος» της Ιβηρικής χερσονήσου, αλλά και γνωστές επιτυχίες της.
Η Ντούλτσε Πόντες έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό μέσω των συνεργασιών της με τον Γιώργο Νταλάρα και την Ελευθερία Αρβανιτάκη, στων οποίων τους δίσκους συμμετείχε, κάνοντας μαζί τους ντουέτο. Αγαπήθηκε όμως για την εξαίσια φωνή και τις υπέροχες ερμηνείες της.
Έχει αναδειχθεί σε σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με καλλιτεχνικές αναζητήσεις που δεν γνωρίζουν όρια και σύνορα. Θεωρείται δε, διάδοχος της Αμάλια Ροντρίγκεζ καθώς ανανεώνει την παράδοση των φάντος με μεγάλη επιτυχία.
Η εξαιρετική αυτή ερμηνεύτρια, που τραγουδάει σε όλες σχεδόν τις γλώσσες και τα περισσότερα είδη τραγουδιών με μοναδικό τρόπο, έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες. Έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα και αίθουσες συναυλιών, ξεσηκώνοντας παντού τους ακροατές, καθώς διαθέτει μια από τις ωραιότερες φωνές παγκοσμίως.
Για να γιορτάσει τα 20 χρόνια παρουσίας της στη διεθνή μουσική σκηνή ηχογραφεί το τελευταίο της διπλό cd «Momentos». Αυτή την περίοδο ολοκληρώνει στο στούντιο την ηχογράφηση της νέας της δουλειάς «Nudez» και είναι έτοιμη για την παρουσίαση της οπερέτας του Άστορ Πιατσόλα «Maria de Buenos Aires».