Ο Σ.Αναστασόπουλος νέος πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου
Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Σίμος Αναστασόπουλος, CEO της N.Πετσιάβας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου τα τελευταία έξι χρόνια.
Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Σίμος Αναστασόπουλος, CEO της N. Πετσιάβας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, τα τελευταία έξι χρόνια.
Ο Σίμος Αναστασόπουλος μετά την εκλογή του δήλωσε: «Αναλαμβάνω την Προεδρία του Επιμελητηρίου σε μιά περίοδο που παραμένει κρίσιμη για την χώρα και την οικονομία. Στόχος και δέσμευση μας ειναι οχι μόνο να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων χρόνων αλλά και να συνεισφέρουμε στην διαμόρφωση ενός κλίματος ευνοϊκότερου για τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα. Στην προσπάθεια αυτή μας γεμίζει αισιοδοξία η υψηλή αποδοχή που είχε η ανανέωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνο -Αμερικανικού Επιμελητηρίου και η αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση σε αυτό όλων των κλάδων της οικονομίας».
Η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου είναι:
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας