Μήνυση για απαγωγή των πέντε τους παιδιών κατέθεσε σε βάρος του Άλεν Άιβερσον η πρώην σύζυγός του. Ο παλαίμαχος άσος του ΝΒΑ είχε ζητήσει άδεια για να πάρει τα παιδιά τους (ηλικίας από 3 ως 16 ετών) για διακοπές στη Σάρλοτ από τις 22 μέχρι τις 26 Μαΐου, ωστόσο δεν τα επέστρεψε εγκαίρως. Μάλιστα πιστεύει πως ο πρώην σύζυγός της ουδέποτε πήγε με τα παιδιά τους στη Σάρλοτ και διέμεναν σε ξενοδοχείο στη Τζόρτζια, ενώ στη μήνυσή της αναφέρει πως ανησυχεί για την υγεία των παιδιών της κατηγορώντας τον Άιβερσον για αλκοολισμό!
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.
Δύο αγωνιστικές μένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague και το «Figurei8ht» έβγαλε νέο ανανεωμένο πίνακα με τα ποσοστά που αφορούν την οκτάδα της διοργάνωσης.