«Έφυγε» η UEFA από την ΕΠΟ και αναμένεται η απόφασή της
Ολοκληρώθηκε η «έφοδος» της UEFA στα γραφεία της ΕΠΟ. Το κλιμάκιο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, που επισκέφθηκε την Τετάρτη αιφνιδιαστικά την Αθήνα προκειμένου να ελέγξει τους φακέλους των ομάδων που πήραν άδεια από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, αναχώρησε σήμερα, Σάββατο για την έδρα της UEFA στην Ελβετία. Οι παράγοντες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας εστίασαν κυρίως τους φακέλους των ομάδων για τις οποίες υπήρχε αρνητική εισήγηση σε πρώτη φάση, δηλαδή του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ολοκληρώθηκε η «έφοδος» της UEFA στα γραφεία της ΕΠΟ. Το κλιμάκιο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, που επισκέφθηκε την Τετάρτη αιφνιδιαστικά την Αθήνα προκειμένου να ελέγξει τους φακέλους των ομάδων που πήραν άδεια από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, αναχώρησε σήμερα, Σάββατο για την έδρα της UEFA στην Ελβετία.
Οι παράγοντες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας εστίασαν κυρίως τους φακέλους των ομάδων για τις οποίες υπήρχε αρνητική εισήγηση σε πρώτη φάση, δηλαδή του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα.
Τα οικονομικά στοιχεία των δύο συλλόγων μπήκαν στο «μικροσκόπιο» από το κλιμάκιο της UEFA. Ο φάκελος της Ξάνθης δεν κρίθηκε σκόπιμο να εξεταστεί, μιας και πήρε την άδεια από τον πρώτο βαθμό και φυσικά με θετική εισήγηση.
Οι αξιωματούχοι, που βρέθηκαν αυτές μέρες στην Αθήνα, θα συντάξουν μία έκθεση πιθανότατα τη Δευτέρα και εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί από το Financial Body Control Panel της UEFA ποια ομάδα θα αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)





































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)



















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442