Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Σταθεροποιητικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Παρασκευή

Σταθεροποιητικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Παρασκευή

Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν με την έναρξη των συνεδριάσεων την Παρασκευή στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Το χρηματιστήριο στο Παρίσι άνοιξε με μικρή άνοδο 0,29%, στη Φρανκφούρτη ο δείκτης Dax όπως και ο δείκτης MDax άνοιξαν με άνοδο 0,01%, ενώ στο Λονδίνο ο δείκτης FTSE-100 υποχώρησε κατά 0,02%.

Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν με την έναρξη των συνεδριάσεων την Παρασκευή στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Το χρηματιστήριο στο Παρίσι άνοιξε με μικρή άνοδο 0,29%, την επομένη της ανακοίνωσης για μείωση των επιτοκίων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και εν αναμονή αργότερα την Παρασκευή των τελευταίων στατιστικών στοιχείων για την απασχόληση στις ΗΠΑ. Ο δείκτης CAC 40 ενισχύθηκε με 11,23 μονάδες για να διαμορφωθεί στις 3.869,99 μονάδες.

Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης Dax όπως και ο δείκτης MDax άνοιξαν με άνοδο 0,01% και διαμορφώθηκαν αντίστοιχα στις 7.972,28 μονάδες και στις 13.519,04 μονάδες. Η Adidas κέρδιζε τουλάχιστον 5% στις πρώτες συναλλαγές μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του τριμήνου που ήταν καλύτερα από τα αναμενόμενα.

Στο Λονδίνο, σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν κατά την έναρξη των συναλλαγών. Ο δείκτης FTSE-100 υποχώρησε κατά 0,02%, με απώλεια 1,16 μονάδας, για να διαμορφωθεί στις 6.459,55 μονάδες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο