Χαράς ευαγγέλιο, ο Μάρτης για την ελληνική τηλεόραση. Μπήκε η άνοιξη, άγουρα ακόμα και μας φέρνει πολλές πρεμιέρες. Δείτε τι θα δούμε. Alpha «Έτσι Απλά« Από την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 15:15 και κάθε Κυριακή, η νέα εκπομπή Έτσι Απλά απλουστεύει και ομορφαίνει την καθημερινότητά μας, αφυπνίζοντας τη δημιουργική μας πλευρά και μετατρέποντας τις εργασίες […]
Χαράς ευαγγέλιο, ο Μάρτης για την ελληνική τηλεόραση. Μπήκε η άνοιξη, άγουρα ακόμα και μας φέρνει πολλές πρεμιέρες. Δείτε τι θα δούμε.
Alpha «Έτσι Απλά« Από την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 15:15 και κάθε Κυριακή, η νέα εκπομπή Έτσι Απλά απλουστεύει και ομορφαίνει την καθημερινότητά μας, αφυπνίζοντας τη δημιουργική μας πλευρά και μετατρέποντας τις εργασίες στο σπίτι σε μία ευχάριστη δραστηριότητα.
Τέσσερις νέες και δυναμικές γυναίκες, η Κέλλυ Καρυπίδη, installation artist, η Ιωάννα Κουτσιουμάρη, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και οι αρχιτέκτονες Αγγελική Παλαμίδη και Νατάσα Σκρινή, με τις εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία τους, αποδεικνύουν ότι η δημιουργικότητα δεν απαιτεί πολύ χρόνο ή χρήμα, ούτε ιδιαίτερες δεξιότητες, κάνοντας τις επισκευές, τις κατασκευές και τις μετατροπές διασκέδαση.
Οι συμβουλές τους εμπνέουν, λύνουν τα χέρια και βοηθούν να αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τις υποχρεώσεις στο σπίτι. Μαζί τους, αξιοποιούμε τα παλιά αντικείμενα ως πρώτη ύλη, οργανώνουμε τους χώρους, τον κήπο αλλά και τις σημαντικές εκδηλώσεις της ζωής μας δημιουργικά, βάζοντας τη δική μας προσωπική σφραγίδα. Ακόμη, η μαγειρική γίνεται έξυπνη και οικονομική με τη βοήθεια της Αρετής Μουλακάκη. Και όταν ξεκινήσουμε να δημιουργούμε, η αυτοπεποίθηση και η ικανοποίηση της δικής μας δημιουργίας θα φέρει μόνο χαμόγελα.
ANT1 «SOLD OUT»
Από τις 16 Μαρτίου τα σαββατόβραδά μας είναι… «Sold Out» με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1! Το «Sold Out» είναι η νέα εκπομπή που θα συγκινήσει και θα σας ταξιδέψει στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, αγαπημένων προσώπων από όλους τους χώρους. Τραγούδια και ερμηνείες που ποτέ δεν ξεχάσατε, συνεργασίες που λατρέψατε, φιλίες που άντεξαν στον χρόνο, αλλά και αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.
Η κρίση δυνάμωσε και ο κόσμος έχει λαλήσει. ‘Ετσι μερικοί άνθρωποι σαν κι εμάς, έχασαν τη δουλειά τους, άλλοι έχασαν την οικογένεια τους, σε άλλους κόψανε τη σύνταξη και έτσι όλοι αυτοί αναγκάστηκαν να βρεθούν μόνιμοι κάτοικοι σε ένα κάμπινγκ, που η ζωή είναι πιο οικονομική. Μέσα σ’ αυτό το καινούργιο περιβάλλον, οι ένοικοι κουβαλάνε ο καθένας την προσωπική του ιστορία και το παρελθόν του. ‘Ομοιοι και διαφορετικοί παράλληλα, πρέπει να επιβιώσουν στο καινούργιο περιβάλλον. ‘Ετσι δημιουργούνται νέες σχέσεις, νέες συγκρούσεις… Η κωμωδία συνυπάρχει με το δράμα και το αίσθημα, όπως και στην πραγματική ζωή. Τα γεγονότα της ζωής ή απλώς τα μικρά γεγονότα που συμβαίνουν μέσα στο κάμπινγκ, αναστατώνουν τη ζωή των ηρώων και τους φέρνουν συχνά σε σύγκρουση μεταξύ τους. ‘Ομως, όσο κι αν τσακώνονται, όσο κι αν κάποιοι είναι δύστροποι, ψεύτες ή και κακοί, στο τέλος βρίσκουν τον τρόπο να συμβιώσουν, να συνυπάρξουν, να βάλουν πλάτη στα δύσκολα και να τελειώσουν την ημέρα με ένα γλέντι στην παραλία, σαν το τελευταίο εναπομείναν Γαλατικό χωριό.Η σειρά θέλει να υπενθυμίσει ότι στους δύσκολους καιρούς η αλληλεγγύη και το χιούμορ, είναι το τελευταίο μας καταφύγιο. Δείτε το trailer
MEGA «Πίσω στο Σπίτι»
Η οικογένεια Ακίνδυνου επιστρέφει με νέα επεισόδια και με νέους guests. Από την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 22.30. Οι μεταξύ τους σχέσεις δοκιμάζονται και αλλάζουν και οι ισορροπίες είναι εύθραυστες. Παρ’ όλα αυτά, με όσα θα τους συμβούν, τα μέλη της οικογένειας Ακίνδυνου πρέπει να αποφασίσουν: θα συνεχίσουν τις επιπολαιότητες και τις απατεωνιές που τους οδήγησαν στο να χάσουν το σπίτι τους ή θα ωριμάσουν και θα δουλέψουν σοβαρά για να πάρουν πίσω αυτά που έχασαν, ακόμα και την αξιοπρέπειά τους; Σε σενάριο Ρένας Ρίγγα.
ΕΤ1 «Αλλάζω»
Τέλη Μαρτίου αναμένεται να ξεκινήσει η νέα εκπομπή με τη Ράνια Θρασκιά, με τίτλο «Αλλάζω», που θα προβάλλεται από την ΕΤ1. Η εκπομπή θα είναι καθημερινή και πρωινή από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και τα θέματα θα απευθύνονται κυρίως στο γυναικείο κοινό.