ΕΚΤΕΡ: Ανέλαβε έργο 13,59 εκατ. ευρώ για το Νοσοκομείο Χαλκίδας
Ιδιωτικό συμφωνητικό υπεργολαβίας για την εκτέλεση τμήματος των οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών του υπό κατασκευή Γενικού Νοσοκομείου της Χαλκίδας, υπέγραψε η ΕΚΤΕΡ. Ο προϋπολογισμός των εργασιών της υπεργολαβίας εκτιμάται στο ποσό των 13.588.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και ο χρόνος κατασκευής του έργου θα είναι 2 έτη. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Ιδιωτικό συμφωνητικό υπεργολαβίας για την εκτέλεση τμήματος των οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών του υπό κατασκευή Γενικού Νοσοκομείου της Χαλκίδας, υπέγραψε η ΕΚΤΕΡ.
Ο προϋπολογισμός των εργασιών της υπεργολαβίας εκτιμάται στο ποσό των 13.588.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και ο χρόνος κατασκευής του έργου θα είναι 2 έτη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.