Μια αντιπροσωπεία φιλο-παλαιστίνιων ακτιβιστών έκανε σημερα την εμφάνισή της στα γραφεία της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ελπίδων του 2013, τον προσεχή Ιούνιο, στο Ισραήλ. «Ήθελαν να καταθέσουν τη διαμαρτυρία τους. Τα πράγματα κύλησαν ήρεμα, όλα είναι ήσυχα», δήλωσε εκπρόσωπος Τύπου της UEFA και πρόσθεσε: «Ο πρόεδρος Μισέλ Πλατινί δέχθηκε μία αντιπροσωπεία τους και συνομίλησε μαζί τους». Οι φιλο-παλαιστίνιοι ακτιβιστές ήταν γύρω στους 30, κρατούσαν πανό και φώναζαν «Ντροπή σας».
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.
Δύο αγωνιστικές μένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague και το «Figurei8ht» έβγαλε νέο ανανεωμένο πίνακα με τα ποσοστά που αφορούν την οκτάδα της διοργάνωσης.