Οι S. Vettel και K. Raikkonen σπάνε τους κανόνες στην Τουρκία
Οι δύο φίλοι S. Vettel και K. Raikkonen έγιναν, για μία ακόμη φορά, το κέντρο της προσοχής στο gala της FIA, για την βράβευση των πρώτων της χρονιάς του 2012 στην Κωνσταντινούπολη.
Όλα ξεκίνησαν όταν στην προσπάθειά τους να βάλουν ξανά στο ημερολόγιο της Formula 1 το Grand Prix της Τουρκίας οι διευθύνοντες της Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου κάλεσαν τα μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και έκαναν εκεί τη βράβευση των πρώτων, σε όλα τα πρωταθλήματα αυτοκινήτου.
Τον πρώτο λόγο είχαν οι οδηγοί και οι ομάδες της F1 και τότε ανέλαβαν ρόλο οι δύο πρωταγωνιστές μας.
Ο Sebastian Vettel, παραλίγο να έχανε την τελετή και ας ήταν το τιμώμενο πρόσωπο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων DPA, ο οδηγός της Red Bull-Renault ταξίδευσε στην Κωνσταντινούπολη χωρίς το διαβατήριό του, και αρχικά του είχε απαγορευθεί η είσοδος στην Τουρκία.
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2012 έφτασε με ιδιωτικό τζετ και έπρεπε να περιμένει πάνω από μια ώρα στο αεροδρόμιο.
Ο Γερμανός άφησε την αίθουσα V.I.P. και μπήκε στη χώρα μετά την παρέμβαση της τουρκικής ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού και με άδεια… τελωνείου.
Τη δεύτερη ατασθαλία έκανε ο Kimi Raikkonen, ο οποίος είπε ότι «δυστυχώς» έπρεπε να παραστεί στην εκδήλωση η οποία ήταν ένα αναγκαίο κακό επειδή ολοκλήρωσε τη χρονιά στην τρίτη θέση.
Ο 33χρονος προκάλεσε επίσης σάλο όταν εμφανίστηκε στο gala χωρίς επίσημο ένδυμα αλλά με μοντέρνο κουστούμι χωρίς γραβάτα.
«Εγώ δεν ακολουθώ τους κανόνες», έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο πιλότος της Lotus «τους δημιουργώ».
auto.in.gr
- Κόπα Άφρικα: Και όμως το Μαρόκο νίκησε…
- Δέκα καράτια – Γιατί ο Πρίγκιπας Ρενιέ χάρισε διακριτικά ένα δεύτερο δαχτυλίδι αρραβώνων Cartier στη Γκρέις Κέλι;
- Δόρα Στράτου: Έργον Παιδείας, έργο ζωής
- Τσουκαλάς: «Καλούμε τους πολίτες να συμπαραταχθούν μαζί μας για να φύγει η Δεξιά» λέει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ
- Οι πάγοι στην Ανταρκτική λιώνουν υποθαλάσσια – Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις συνέπειες
- Δήμος της Αττικής μοιράζει καυσόξυλα
- «Πληγωμένη» στο ΣΕΦ η Μακάμπι: Με τρεις σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό
- Ο τραγέλαφος συνεχίζεται στην εξεταστική: Κάλεσαν τον Σκουρλέτη- 20 μέρες υπουργό- να μιλήσει για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν θα συμβάλουμε στον ευτελισμό της επιτροπής»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442