Φιλικό βετεράνων ΠΑΟΚ με Μπάρλοου και Λέβινγκστον…
Σε ελληνικό έδαφος βρίσκονται από το μεσημέρι της Δευτέρας οι Κεν Μπάρλοου, Κλιφ Λέβινγκστον. Κορυφαίο «δίδυμο» στον ΠΑΟΚ την περίοδο 1992-'93 οι δύο Αμερικανοί, έφτασαν στη Θεσσαλονίκη για το φιλικό, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, παιχνίδι που διοργανώνει την Τετάρτη (28/11) ο σύλλογος βετεράνων καλαθοσφαιριστών με τη συμμετοχή αστέρων, Ελλήνων και ξένων, του παρελθόντος.
Σε ελληνικό έδαφος βρίσκονται από το μεσημέρι της Δευτέρας οι Κεν Μπάρλοου, Κλιφ Λέβινγκστον. Κορυφαίο «δίδυμο» στον ΠΑΟΚ την περίοδο 1992-’93 οι δύο Αμερικανοί, έφτασαν στη Θεσσαλονίκη για το φιλικό, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, παιχνίδι που διοργανώνει την Τετάρτη (28/11) ο σύλλογος βετεράνων καλαθοσφαιριστών με τη συμμετοχή αστέρων, Ελλήνων και ξένων, του παρελθόντος.
«Ανυπομονούμε να δούμε κόσμο στο μεθαυριανό παιχνίδι. Να μας στηρίξουν, όπως το έκαναν και πριν από είκοσι χρόνια», σχολίασε στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Μακεδονία» ο Μπάρλοου, ο οποίος δέχτηκε… μαρκάρισμα από φίλαθλο για να υπογράψει φανέλα του από το 1993.
«Θέλω να δω όλους φιλάθλους στο γήπεδο. Είμαστε πάντα έτοιμοι και «οπλισμένοι». Περιμένω με ανυπομονησία να δω παλιά γνώριμα πρόσωπα, να κάνω καινούργιους φίλους, να περάσουμε καλά», ανέφερε, με τη σειρά του, ο Λέβινγκστον.
Αύριο είναι προγραμματισμένη η άφιξη των Ντέιβιντ Ρίβερς, Ντορόν Τζάμσι, Σβι Σερφ, Μάικ Τζόουνς, Χουάν Αντόνιο Μοράλες, Μπίλι Βάλνερ, Στιβ Μπάκναλ, ενώ οι περισσότεροι εκ των Ελλήνων παλαίμαχων θα βρίσκονται στην πόλη την ημέρα του αγώνα. Ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση οι Ρολάντο Μπλάκμαν (λόγω ασθένειας της συζύγου του), Ντέιβιντ Ινγκραμ (εξαιτίας δικαστικής αντιπαράθεσης με τη σύζυγό του δεν μπορεί να ταξιδέψει), ενώ εισιτήρια στάλθηκαν στον Ρόι Τάρλπεϊ, με τον οποίο, όμως, οι διοργανωτές δεν μπόρεσαν να έχουν επαφή τις τελευταίες μέρες.
Δίπλα στον Γιάννη Ιωαννίδη, ακόμη, στον πάγκο της ομάδας των Ελλήνων, θα βρίσκεται ο Μιχάλης Γιαννουζάκος, αντί του Γιάννη Σφαιρόπουλου, λόγω ανάληψης της τεχνικής καθοδήγησης του Πανιωνίου από τον τελευταίο.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.