Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Μαθήματα από την ήττα περιμένει ο Λίνεν, αποκαλυπτικός για Ναπολεόνι ο Παράσχος

Μαθήματα από την ήττα περιμένει ο Λίνεν, αποκαλυπτικός για Ναπολεόνι ο Παράσχος

Απογοητευμένος μετά την ήττα της ΑΕΚ με 1-0 από τον Λεβαδειακό, παραδέχθηκε ότι ίσως χρειαστεί αρκετός χρόνος για να ξεφύγει η ομάδα του από τη τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στα επόμενα ματς αλλά και για τον φίλαθλο της ΑΕΚ που έχασε τη ζωή πριν την έναρξη του ματς. Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Παράσχος μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού αναφέρθηκε στον Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα, ενώ αναφερόμενος στο ματς με την ΑΕΚ, επικαλέσθηκε τον παράγοντα τύχη.

Απογοητευμένος μετά την ήττα της ΑΕΚ με 1-0 από τον Λεβαδειακό, παραδέχθηκε ότι ίσως χρειαστεί αρκετός χρόνος για να ξεφύγει η ομάδα του από τη τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στα επόμενα ματς αλλά και για τον φίλαθλο της ΑΕΚ που έχασε τη ζωή πριν την έναρξη του ματς.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Έβαλντ Λίνεν στη συνέντευξη Τύπου:

«Φυσικά είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Όλη την εβδομάδα η ομάδα έδειχνε καλά, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε ένα δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και να ξεφύγουμε από την τελευταία θέση. Νομίζω πως ξεκινήσαμε πολύ καλά. Η ομάδα έδειξε πως ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι. Κοντρολάραμε τον ρυθμό. Το πρώτο 20λεπτο ήταν πολύ καλό και είχαμε κάποιες ευκαιρίες, κυρίως με τον Κατίδη. Δυστυχώς, όμως η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Αν βάζαμε γκολ σ’ αυτό το διάστημα θα αποκτούσαμε αυτοπεποίθηση, που χρειάζεται. Χάσαμε αυτή την ευκαιρία που θα μας έδινε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε το επίπεδο του πρώτο ημιχρόνου. Δεν ξέρω γιατί…

Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την πίεση του πρώτου ημιχρόνου, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Παίξαμε, αλλά δεν κάναμε ευκαιρίες. Υπήρχαν στιγμές που και η άλλη ομάδα είχε τον έλεγχο και ευκαιρίες. Μέχρι τώρα δεν έχουμε ομάδες που έχουν παίξει ποδόσφαιρο απέναντί μας. Ενδεχομένως το έκανε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο, όταν παίξαμε μεταξύ μας. Ακόμα και ο Ολυμπιακός δυσκολεύθηκε. Εμείς σήμερα, χάναμε τη μπάλα, χωρίς να έχουμε πίεση. Δεν μπορώ να το αποδώσω κάπου.

Πρέπει να μάθουμε απ’ αυτή την ήττα. Οι παίκτες είναι απογοητευμένοι, αλλά τους έχω πει πως ίσως χρειαστεί αρκετός καιρός για να ξεφύγουμε από την τελευταία θέση. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Θα ήταν ένα όνειρο να μπορέσουμε να κερδίσουμε τρία ή τέσσερα παιχνίδια σερί και να φτάσουμε στη μέση της βαθμολογίας. Πρέπει να παλέψουμε, γιατί κάθε παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο».

Νομίζω πως χρειαζόμαστε το 100% από κάθε παίκτη. Την προηγούμενη εβδομάδα οι παίκτες έδωσαν το 120%. Σήμερα δεν είχαμε τον Φουρτάδο, που ήταν πολύ καλός στο προηγούμενο παιχνίδι. Υπήρχε και πρόβλημα με τον Λαγό στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν σημαντικό να κάνουμε παιχνίδι από τα αριστερά και η ομάδα δυσκολευόταν από εκεί. Δεν δούλευε όπως θα θέλαμε. Ο Φούντας επίσης στα τελευταία 20 λεπτά είχε κάποια προβλήματα. Προς το τέλος είχαμε παίκτες με μικρή εμπειρία μέσα στο γήπεδο και ήταν δύσκολο γι’ αυτούς. Θέλω να χρησιμοποιώ περισσότερους έμπειρους παίκτες στην ενδεκάδα και 2-3-4 παίκτες, γιατί οι έμπειροι αντιλαμβάνονται καλύτερα την κατάσταση. Το είδατε με τον Λεβαδειακό. Φαινόταν ότι δεν τον ένοιαζε τι αποτέλεσμα θα φέρει. Ακόμα και στα στημένα δεν τους ενδιέφερε. Οι αμυντικοί έμειναν πίσω. Φαίνεται τι παιχνίδι έκανε αυτή η ομάδα».

» Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε και να προσπαθούμε εμείς να σκοράρουμε πρώτοι. Αν σκοράρουμε πρώτοι, έχουμε άλλο παιχνίδι. Αν το κάνουμε, μπορούμε μετά να ελέγξουμε την κατάσταση. Να κλειστούμε πίσω και να παίξουμε με αντεπιθέσεις. Το κλειδί είναι να βάλουμε πρώτοι γκολ. Δουλεύουμε πολύ και αμυντικά και επιθετικά. Ο στόχος είναι να βάλουμε πρώτοι γκολ.

» Θα ήθελα να αναφερθώ και σε ένα δυσάρεστο γεγονός που μάθαμε πριν από λίγο. Δυστυχώς ένας φίλαθλος της ομάδα μας έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ερχόμενος στο γήπεδο για να δει την ομάδα του. Η σκέψη μας είναι με την οικογένεια του και εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας».

Παράσχος: «Ο Ναπολεόνι έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Παράσχος μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού αναφέρθηκε στον Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα, ενώ αναφερόμενος στο ματς με την ΑΕΚ, επικαλέσθηκε τον παράγοντα τύχη.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε:

«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Η ΑΕΚ έδειξε και σήμερα ότι είναι σε καλή κατάσταση. Αφού την γλιτώσαμε στο πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε να ελέγξουμε τον αγώνα και να κάνουμε φάσεις στην επανάληψη. Οι αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο μας επηρέασαν, είναι η αλήθεια, ενώ και το γήπεδο ήταν πολύ κακό. Αν και κάνω λάθος και οι αλλαγές της ΑΕΚ ήταν αναγκαστικές. Μπορούμε πλέον να ατενίσουμε καλύτερα το μέλλον μας, μετά και από αυτή τη νίκη. Εύχομαι στην ΑΕΚ να συνεχίσει έτσι και τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Ο Ναπολεόνι ξέρουμε ότι είναι καλός παίκτης. Είχε προβλήματα με το πόδι του και μπήκε μετά από 1,5 μήνα. Μακάρι να μη του βγει κάποιος τραυματισμός. Να τον έχουμε ως τον Δεκέμβρη, γιατί έχει κλείσει σε άλλη ομάδα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο