Μάρεϊ – Τζόκοβιτς ο τελικός του Masters της Σανγκάης
Ο Άντι Μάρεϊ προκρίθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στον τελικό του Masters της Σανγκάης, αποκλείοντας στον ημιτελικό της διοργάνωσης τον Ρότζερ Φέντερερ. Ο Βρετανός πρωταθλητής έκαμψε την αντίσταση του κορυφαίου τενίστα στον πλανήτη επικρατώντας με 2-0 σετ (6-4, 6-4). Στον τελικό ο Σκωτσέζος θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος με τη σειρά του […]
Ο Άντι Μάρεϊ προκρίθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στον τελικό του Masters της Σανγκάης, αποκλείοντας στον ημιτελικό της διοργάνωσης τον Ρότζερ Φέντερερ. Ο Βρετανός πρωταθλητής έκαμψε την αντίσταση του κορυφαίου τενίστα στον πλανήτη επικρατώντας με 2-0 σετ (6-4, 6-4). Στον τελικό ο Σκωτσέζος θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος με τη σειρά του απέκλισε τον Τσέχο Τόμας Μπέρντιχ.
Ο Σέρβος τενίστας δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στον Τσέχο αντίπαλό του, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-3, 6-4) σε 85 λεπτά. Αυτή ήταν η ενδέκατη αναμέτρηση των δύο αθλητών, με τον Τζόκοβιτς να μετρά δέκα νίκες επί του Μπέρντιχ.
Όσον αφορά τον Φέντερερ, η ήττα δεν απειλεί την παραμονή του στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης για 300ή εβδομάδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός εν όψει του αγώνα με τη Βαλένθια και όσα είπε για την αυτοπεποίθηση που νιώθει πλέον, αλλά και την αγάπη του κόσμου.