Προσβάλλει το δημοκρατικό αίσθημα η βιαιοπραγία Κασιδιάρη, δηλώνει ο Πρόεδρος
«Η βιαιοπραγία του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου προσβάλλει το δημοκρατικό αίσθημα του ελληνικού λαού» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός τηλεφώνησε σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, ενώ μιλώντας με τον γραμματέα της Χρυσής Αυγής τού ζήτησε να τηρηθεί αυστηρά η νομιμότητα κατά την προεκλογική περίοδο. Πρέπει να απομονώσουμε κάθε φασιστικό στοιχείο, ανέφερε ο Αντ.Σαμαράς, πρέπει να προστατέψουμε τους θεσμούς, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, να το ξανασκεφτούν όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή ζήτησε η Αλέκα Παπαρήγα, το φίδι έχει βγει από το αβγό, δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης.
πρωθυπουργός τηλεφώνησε σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, ενώ μιλώντας με τον γραμματέα της Χρυσής Αυγής τού ζήτησε να τηρηθεί αυστηρά η νομιμότητα κατά την προεκλογική περίοδο. Πρέπει να απομονώσουμε κάθε φασιστικό στοιχείο, ανέφερε ο Αντ.Σαμαράς, πρέπει να προστατέψουμε τους θεσμούς, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, να το ξανασκεφτούν όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή ζήτησε η Αλέκα Παπαρήγα, το φίδι έχει βγει από το αβγό, δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης. &source=in.gr">
«Η βιαιοπραγία του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου προσβάλλει το δημοκρατικό αίσθημα του ελληνικού λαού» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
«Η Πολιτεία δεν έχει ανοχή σε φαινόμενα που παραβιάζουν τους κανόνες μιας δημοκρατικής πολιτείας και θίγουν το συλλογικό αξιακό μας υπόβαθρο» προσθέτει.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, κατά την είσοδο των δημοσιογράφων στο γραφεία του, με αφορμή την επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, σχολίασε με έμμεσο δηκτικό τρόπο το επεισόδιο λέγοντας: «Εσείς οι γυναίκες να προσέχετε…».
Η βίαιη επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη κατά των δύο βουλευτών έχει προκαλέσει αναστάτωση στον πολιτικό κόσμο της χώρας, ενώ όλα τα κόμματα καταδικάζουν συλλογικά και απερίφραστα τέτοιες συμπεριφορές.
Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος τηλεφώνησε σε όλους τους πολιτιύς αρχηγούς, ενώ μιλώντας με τον γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο του ζήτησε να τηρηθεί αυστηρά η νομιμότητα κατά την προεκλογική περίοδο.
Από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκε: «Η σημερινή επίθεση του εκπροσώπου τύπου της Χρυσής Αυγής κατά της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη έδειξε σε δημόσια θέα αυτό που ήταν ευρέως γνωστό. Το πραγματικό πρόσωπο αυτής της εγκληματικής οργάνωσης.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.