«Ο Σαρκοζί δεν σέβεται τους ψηφοφόρους μου» διαμηνύει η Μαρίν Λεπέν
Ενόχληση από τη συμπεριφορά του Νικολά Σαρκοζί εξέφρασε η Μαρίν Λεπέν, καθώς η Γαλλία μπαίνει στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 6ης Μαΐου και οι ψηφοφόροι της ακροδεξιάς αναμένεται να καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό το τελικό αποτέλεσμα. «Δεν σέβεται τους ψηφοφόρους μου... Δεν μπορεί να τους αντιμετωπίζει όπως τα παιδιά ή ως πολίτες β' κατηγορίας» διεμήνυσε η Λεπέν. Ο Σαρκοζί υπολείπεται περίπου 6 μονάδες του υποψηφίου των Σοσιαλιστών Φρανσουά Ολάντ, όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.
Ενόχληση από τη συμπεριφορά του Νικολά Σαρκοζί εξέφρασε η Μαρίν Λεπέν, καθώς η Γαλλία μπαίνει στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 6ης Μαΐου και οι ψηφοφόροι της ακροδεξιάς αναμένεται να καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό το τελικό αποτέλεσμα. «Δεν σέβεται τους ψηφοφόρους μου… Δεν μπορεί να τους αντιμετωπίζει όπως τα παιδιά ή ως πολίτες β’ κατηγορίας» διεμήνυσε η Λεπέν. Ο Σαρκοζί υπολείπεται περίπου 6 μονάδες του υποψηφίου των Σοσιαλιστών Φρανσουά Ολάντ, όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.
Αναλυτικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν τόνισε ότι ο Νικολά Σαρκοζί «δεν σέβεται τους ψηφοφόρους μου».
Η Λεπέν εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη από την τοποθέτηση του Νικολά Σαρκοζί σχετικά με το ποιον θα στήριζε σε μια μονομαχία Εθνικού Μετώπου – Σοσιαλιστών. «Δεν μπορούν να καλούν τους ψηφοφόρους μου να ψηφίσουν γι ‘αυτόν [τον Σαρκοζί], ενώ παράλληλα λέει ότι σε μια μονομαχία Εθνικού Μετώπου – Σοσιαλιστών, θα στήριζε τους Σοσιαλιστές».
«Δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τους ψηφοφόρους, όπως τα παιδιά ή ως πολίτες β’ κατηγορίας. Δεν είναι φερέφωνα» είπε.
Προηγείται με έξι μονάδες ο Φρανσουά Ολάντ
Ο Σοσιαλιστής υποψήφιος για τη γαλλική προεδρία συγκεντρώνει το 53% της πρόθεσης ψήφου, έναντι 47% του Νικολά Σαρκοζί, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας Ipsos για την γαλλική τηλεόραση και την εφημερίδα Le Monde.
Ο Ολάντ χάνει 1% σε σχέση με δημοσκόπηση της 22ας Απριλίου, ενώ ο απερχόμενος πρόεδρος Σαρκοζί κερδίζει μια ποσοστιαία μονάδα.
Το 22% των ερωτηθέντων που δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν, τόνισαν πως δεν έχουν αποφασίσει ακόμα ποιον από τους δύο υποψήφιους θα στηρίξουν.
Το 34% των ψηφοφόρων του Φρανσουά Μπαϊρού δηλώνουν πως θα ψηφίσουν Ολάντ, το 40% Σαρκοζί και το 26% δεν θέλησε να απαντήσει.
Το 14% των ψηφοφόρων της Μαρίν Λεπέν τάσσονται υπέρ του Ολάντ, το 54% υπέρ του Σαρκοζί και το 32% δεν απάντησε.
Το 80% των ψηφοφόρων του Ζαν-Λικ Μελενσόν ψηφίζει Ολάντ και το 3% Σαρκοζί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα»
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τα αποψινά παιχνίδια του Champions League (vids)
- Ίντερ – Λίβερπουλ: 0-1: Νίκη – βάλσαμο για τους «κόκκινους», από το… δώρο του Μπαστόνι
- Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]
- Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ- Μαρσέιγ 2-3: Γλίτωσαν στο τέλος οι φιλοξενούμενοι, νίκη με εκτελεστή τον Γκρίνγουντ (vid)
- Μονακό – Γαλατασαράι 1-0: Σε «τροχιά» πρόκρισης με Μπαλογκάν! (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)


















![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)





































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442