Μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες η Formula 1 επιστρέφει στην ενεργό δράση με τον πρώτο αγώνα που θα διεξαχθεί στην πίστα του Αλμπερτ Παρκ, στην Μελβούρνη (16-18 Μαρτίου). Δείτε το infographic του sports.in.gr για τη διοργάνωση!
Μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες η Formula 1 επιστρέφει στην ενεργό δράση με τον πρώτο αγώνα που θα διεξαχθεί στην πίστα του Αλμπερτ Παρκ, στην Μελβούρνη (16-18 Μαρτίου).
Ο επικείμενος αγώνας αποτελεί την απαρχή μιας περιπέτειας 20 Grand Prix που αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά από οκτώ σχεδόν μήνες, στα μέσα Νοεμβρίου, στη Βραζιλία.
Η πίστα του Αλμπερτ Παρκ περιλαμβάνει μια διαδρομή 5.303 χιλιομέτρων και χρησιμοποιείται ως δημόσιος δρόμους γύρω από την ομώνυμη λίμνη, η οποία βρίσκεται νότια του Οικονομικού κέντρου της Μελβούρνης.
Περυσινός νικητής του αγώνα ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ που κέρδισε και την pole position. Από εδώ ο νεαρός Γερμανός πιλότος ξεκίνησε το ασύλληπτο σερί του που τον οδήγησε στην κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου.
Σε ό,τι αφορά στον καιρό, είναι ένας παράγοντας που προβληματίζει τις ομάδες (σε συνδυασμό με τα ελαστικά) καθώς υπάρχουν προβλέψεις για καταιγίδες κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας