Έκθεση Γενεύης 2012: Διέρρευσε το ανανεωμένο Lexus RX
Μπορεί η επίσημη πρεμιέρα του ιαπωνικού SUV να έχει προγραμματιστεί, με κάθε επισημότητα, για την ελβετική διοργάνωση που ανοίγει τις πύλες της στις 6 Μαρτίου, ωστόσο ο "θεός" του διαδικτύου έχει άλλη άποψη.
Σχεδόν πλήρης είναι η αποκάλυψη για την ανανεωμένη εκδοχή του Lexus RX που θα εμφανιζόταν για πρώτη φορά στην έκθεση της Γενεύης, αλλά η διαρροή του δημοσιογραφικού υλικού που το αφορά στο διαδίκτυο επιτάχυνε τις διαδικασίες.
Κάπως έτσι, εκτός από τις σχεδιαστικές αλλαγές στοιχείων του εξωτερικού σε γρίλια και φωτιστικά σώματα τα οποία εναρμονίζονται με τις πρόσφατες εξελίξεις στη γκάμα της Lexus, το υλικό που συνοδεύει το RX δίνει και μια πλήρη θέαση του εσωτερικού του.
Εκεί δεν φαίνεται να έχουν πραγματοποιηθεί πολλές αλλαγές, ωστόσο σε αυτές, όπως προκύπτει από τις εικόνες συμπεριλαμβάνονται στοιχεία όπως το νέας αισθητικής τιμόνι και η προσθήκη περισσότερων επιλογών σε επίπεδο επενδύσεων.
Παράλληλα, όπως αποκαλύπτει η μπροσούρα της ιαπωνικής φίρμας θα υπάρξει και μια sport προδιαγραφών «F Sport» έκδοση η οποία, εξωτερικά τουλάχιστον, θα διακρίνεται από το αιχμηρότερο σχεδιαστικά μπροστινό τμήμα, τις χαρακτηριστικής σχεδίασης ζάντες ενώ αναλόγου ύφους παρεμβάσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό όπου διακρίνονται το sport τιμόνι, τα μεταλλικά πεντάλ και τα διακριτικά Lexus χαραγμένα στο κάτω εσωτερικό τμήμα των θυρών.