Καλά νέα στον ΠΑΟΚ με Λίνο και Βιεϊρίνια, φιλικό στα Γιαννιτσά
Έπειτα από ένα μπαράζ αρνητικών ειδήσεων, ήρθαν και ευχάριστα μαντάτα στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ. Στην προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας συμμετείχε κανονικά ο Μασιέλ Λινο, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε από το εκτός έδρας ματς με τους Σάμροκ Ρόβερς. Φιλικό στα Γιαννιτσά με... σκάουτινγκ Μπόλονι.
Έπειτα από ένα μπαράζ αρνητικών ειδήσεων, ήρθαν και ευχάριστα μαντάτα στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ. Στην προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας συμμετείχε κανονικά ο Μασιέλ Λινο, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε από το εκτός έδρας ματς με τους Σάμροκ Ρόβερς.
Σε καλό δρόμο βρίσκεται και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος ακολούθησε το πρόγραμμα προθέρμανσης της ομάδας και ακολούθως γυμνάστηκε ατομικά. Βάσει των εκτιμήσεων του ιατρικού και τεχνικού τιμ ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται μέχρι την Πέμπτη να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τσουκαλάς, ενώ οι Χαλκιάς, Κοντρέρας, Παπάζογλου και Γεωργιάδης πρόγραμμα θεραπείας. Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα, αποθεραπεία έκαναν οι βασικοί του αγώνα της Κυριακής εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα και προπόνηση τακτικής οι υπόλοιποι.
Φιλικό στα Γιαννιτσά με… σκάουτινγκ Μπόλονι
Στο μεταξύ, την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα θα έχει ο Λάζλο Μπόλονι την Τετάρτη, όταν και ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στα Γιαννιτσά για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Αναγέννησης, σε φιλική αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 15:00.
Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» θα δει ποδοσφαιριστές που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής, αλλά και κάποιους νεαρούς παίκτες από την Κ20 του ΠΑΟΚ.
Ο Μπόλονι συνηθίζει να ζητάει από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να διεξάγονται φιλικά για να τσεκάρει την κατάσταση των παικτών του που δεν είναι βασικοί.
Τα Γιαννιτσά, αλλά και οι τριγύρω περιοχές, είναι κατά μεγάλη πλειοψηφία «ασπρόμαυρες» γι’ αυτό και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών. Όσοι δεν αγωνιστούν στο φιλικό θα προπονηθούν στις 10.30 το πρωί.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τη σημασία ης νίκης του Ολυμπιακού αλλά και στη νοοτροπία διαχείρισής της από όλους στους Πειραιώτες.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στην αρχή, ενώ στάθηκε στα λάθη.
Η Λίβερπουλ πέρασε με 3-1 από το «Μολινό», εξασφαλίζοντας πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup και δείχνοντας αντίδραση μετά την πρόσφατη ήττα της στο πρωτάθλημα.